Pécsiek! 14éves vagyok. A szüleim a Szent Mórba akarnak küldeni! Mit tegyek? Ragaszkodnak hozzá de én nem akarok
A Szent Mórból és a Nagy Lajosból kerültek ki eddig a legnagyobb party arcok :D Viccen kívül, tényleg járnak oda jó arcok is. Mondjuk tény, hogy az ilyen egyházi sulik bizonyos dolgokban túlságosan szigorúak, viszont az ilyen dolgoknak megvan a maguk csapatépítő hatása.
Ha nagyon nem akarsz oda menni, egy dolgot tehetsz, elszúrod a felvételit direkt. Nyilván más sulikat is meg fogsz jelölni, ott majd ráteszed magad a felvételire, a Szent Mórban meg gondolom van felvételi elbeszélgetés is, hogy kiszűrjék a nem oda való diákokat, hát mutasd magad nem oda valónak. Ott úgysem lesznek bent a szüleid.
Bár mivel már augusztus van, ez merőben tárgytalan, hiszen már lezajlottak a középiskolai felvételik.
Én valaha a Nagy Lajosba jártam, nem a szüleim kényszerítettek rá, hanem egy volt osztálytársam mondta, hogy ő is oda megy, ezért mentem én is. Ő a végén mégsem ment oda, én meg szívtam ott egyedül. Tény, hogy nagyon nem szerettem, és engem sem csíptek ott, nem igazán voltam én oda való. Másfél év után át is mentem máshova.
Ha már felvettek, akkor szeptembertől gondolom oda fogsz járni, mást nem nagyon csinálhatsz. Annyit tehetsz, hogy felméred a helyet, még a végén lehet, hogy lesznek ott barátaid is, akikkel jóban leszel. Ha nagyon nem tetszik, akkor minden nap elpanaszolod, hogy mennyire nem érzed ott jól magad, meg a tanároknak sem vagy szimpi, nem tudsz ott jól tanulni, stb, egy idő után talán meghatja a szüleidet a dolog és átiratnak máshova.
Bocsi,de én nem pécsi vagyok.
Válassz inkább magadnak sulit!Ne érdekeljen,hogy vallásos-e vagy nem,OLYANBA MENJ,amilyet te szeretnél!
Mondd el a szüleidnek,hogyha erőltetnek,azzal csak rosszat tesznek,mivel nem fogod túl jól érezni magad,és előjönnek majd benned ezek a "mi lett volna,ha..?" kérdések.SZóval ilyenek,hogy:
"Mi lett volna,ha a xy suliba megyek?"
"Kik lettek volna a barátaim,ha az xy suliba mentem volna?"
"Vajon jobban éreztem volna magam?"
..lehet,hogy a Szent Mórba is jól éreznéd magad,de hidd el,ha magad választassz,akkor nem tudsz senkit sem hibáztatni,mert a saját döntésed..és jobb,ha nem tudsz senkit se hibáztatni,hidd el nekem,nagyon is jól ismerem a helyzetet!
Szent Móros voltam. Jó közösséget kell kifogni, hogy jól érezd magad, de attól függetlenül jó gimi. ;)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!