Hogy tudnék lógni online óráról?
Kedves utolsó, amikor más kárát kívánod, azt rosszindulatnak nevezzük. Nem bonyolult. :)
Pont úgy viselkedsz, mint egy befásult, ideggyenge, valami semmirekellő tantárgyat tanító tanár, aki lenézi a végzős diákot, mert leendő bölcsészként nem hajlandó tesivel, énekkel, biosszal, rajzzal és további olyan tanórákkal húzni az idejét feleslegesen, amiknek semmi köze a továbbtanulásához. Csak sajnálni tudom középszerű, alantas emberi mivoltodat. Én továbbra is némítom az online biosz órákat és közben tanulom azt, amire valóban szükségem lesz a jövőben. Neked pedig további kötelességtudó szabálykövetést kívánok!
Szívecském!
Majd az élet megtanít téged a kötelességrudásra és a szabálykövetésre. Való igaz nem muszáj hajlandónak lenned a drága időcskédet (ami teszem, hozzá végzősként ezen órákkal együtt is rengeteg ahhoz képest, mint amennyi időd lesz egyetem első FÉlévében, már ha egyáltalán képes vagy a továbbtanulásra) pazarolni, de a tanárnak sem kell hajlandónak lennie a bájgúnár pofádnak 5-öst adnia, akár meg is buktathat (remélem, hogy ez lesz). Szerintem inkább csókold még a tanáraid lába nyomát is, amiért eddig voltak olyan jóindulatúak és ilyen hozzáállásra 5-öst adtak és ne a kibúvókat keresd minden alól.
Fejezzétek már be!
Mit baszogtatjátok egymást? Erigyjetek a dógotokra
Kérdező, felnevettem az írásodon! Ki gondolta volna, hogy SZERINTED az a tanár, aki azt szeretné, hogy bejárj az órákra, lenézi a végzősöket? Sajnálom, hogy eddig jutsz el. Tanár sem vagyok és a végzősöket sem nézem le. De azért szépen rám támadász amiért szerintem semmibe veszed másnak a munkáját.
Gondolom sok fontosabb dolgod van helyette egyébként...
Leszarom csak görbüljön!
Majd az egyetemi papírokat megvásárolom Rogántól felvett kölcsönből.
Tőlük tanultam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!