Szeretnek a logischoolba oktatónak jelentkezni, az iskola most bezárt, vagy online működik tovább? Illetve milyen fizetésre lehet számítani?
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 12:50
3/12 anonim válasza:
Online oktatásra állt át a legtöbb Logiscool, viszont ne a központi e-mail címen kérdezd meg, hanem az adott iskola elérhetőségén, mert franchise rendszerben vannak az iskolák.
Melyikbe jelentkeznél?
4/12 anonim válasza:
Szia,tudom már nem aktuális,de gondolom válaszolok. Én tanulóként vagyok náluk. Eléggé nagy az elvárásuk,fizetésrő semmit sem írnak,de aki ilyennel kezdi,az nem rosszból nem számíthat sokra.Egyébként Online megy tovább.
5/12 anonim válasza:
Nekem 1500 forintot mondtak óránként.
6/12 anonim válasza:
Akik most jelentkeznének: megalázóan alacsony fizetés a befektetett időhöz, munkához, energiához képest. Minden órához hozzászámolandó fél óra készülés, plusz nyilván az utazás, ami arányosan releváns a másfél órás órákhoz, még ha nem is laksz messze vagy duplát tartasz is. Ha nem kifejezetten evvel foglalkoznál, szerintem kerüld el, mással jobban jársz
7/12 anonim válasza:
6: iskoláktól függ a fizetés, nálunk volt most többször emelés
Melyikben vagy, mennyit fizetnek nálatok?
8/12 anonim válasza:
Újbudán voltam, ami elvileg a legjobb ebből a szempontból. 1700-1800 körül volt még tavaly, ami nyilván jól hangzik, de befektetett idő alapján mégsem az, és elenyésző az a plusz pár száz forint. A másik dolog, hogy IT területen ennek a dupláját is simán megkeresheted még diákként is
9/12 anonim válasza:
Másfél órára az 3600, nem olyan rossz az szerintem.
10/12 anonim válasza:
Nekem leszámolták másfél órára, ergo 2700-et kaptam. Ehhez hozzáadva az utazás, sok készülés, óra előtti utána pakolás, ügyintézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!