Részt vettél az iskolában mások szivatásában, alázásában, megverésében? Ha igen, miért? Ha igen, azóta megbántad?
Nem vettél benne részt, vagy nem bántad meg?
Alsoban 10 evesen (milyen gonoszak a gyerekek) volt egy uj fiu az osztalyban, akit eleinte tobbszor is megvertek. Csak arra emlekszem hogy en is ott voltam 1-2 esetnel, es neztem, de nem mertem szolni a tanároknak, pedig utaltam az erzest. Nem azert feltem, mert engem is bantottak volna, hanem mert féltem hogy kiutalnak mint spicli, igy is a luzerek koze tartoztam. Egy kis gyerek is sok mindent megért sajnos.
Egyszer pedig elofordult hogy a falu cigany családjának a gyerekei alltak bele par osztalytarsamba es belem is. Konkretan leszoritottak es csunyan beszeltek velunk, engem az egyikuk fojtogatott. A tanarokat nem erdekelte, apamnak kellett elbeszelgetni a sracokkal.
De ezutan probaltam mindig nagyon lelkiisemeretes gyerek lenni, nem volt igazabol nehez, nem volt gond velem. Jo gimibe jartam, nem voltak nagy piszkalodasok, de amikor voltak is, en mindig probaltam a legjobban cselekedni es senkit nem bantani, Remelem sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!