Szerintetek mennyi esély van arra, hogy iskolabezárás lesz és áttérünk digitális oktatásra?
"Nyugaton se zárják már be teljesen az iskolákat a korlátozások ellenére sem, ahol lehet mennek."
Hát akkor nézzük a környező, közvetlen szomszédos országokat, amikkel érintkezünk földrajzilag is és napi ingázó munkaerőforgalom miatt is.
Ausztria: iskolák zárva
Szlovákia: iskolák zárva
Szlovénia: iskolák zárva
Csehország: iskolák zárva
Románia: iskolák jó részben zárva
Ukrajna: iskolák zárva
És ott a nagy soros és genderellenes V4-es csodaország, Lengyelország: iskolák zárva
Hát akkor mit jössz a "Nyugattal"?
Mikor a Csúti Kezelt is azt mondta, mindenben összehangoljuk járványügyi intézkedéseinket a V4-ekkel.
Hát akkor tán el kéne kezdeni!
Kozepiskolak lassan zarnak
Megy a butitas most hogy eleg ennyi intezkedes
De a vak nem látja csaj hogy az a cel hogy majd veregesse magat hog “mi esdig birtuk bezarasok nelkul”
Na meg a tegnap nemzettragédia is.... kikapott a Fradi.... kész.
Most már zárhatunk.
"Tavasszal az volt baj, "
KINEK VOLT az baj? Nekem aztán nem, én a seggemet a földbe vertem tavasszal is a zárás miatt.
Még mindig több előnye van mint hátránya.
Hátrány:
1. Kevésbé lehet a diákoknak tanítani, nehezebb tanulni.
2. Nem lehet minden helyen biztosítani az eszközöket a digitális tanításhoz.
3. Kevésbé lehet szocializálódni
4. diákok csalnának, nem tanulnának
5. Több képernyő előtt töltött idő ( suliban is folyton telefonoznak, változás nem lenne)
Előny:
1. Kevesebb diák tömegközlekedésen, kevesebb érintkezés
2. nem lesznek zombik az iskolákban.
3. Nem kell folyton a maszkot viselniük ( főleg ha nem mennek ki túl sokszor.)
4. Nem kellene korán kelniük ( 4-6 helyett fél-negyed 8)
5. Nem halnának meg nagyobb eséllyel a tanárok, nem lennének betegek
6. Több szabadidő
7. megszűnnének ezek a kérdések ( jönne az ellenkezője lol)
8. Nem kellene cipelni azokat a nehéz táskákat ( azt se értem miért könyvből tanulunk még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!