Xántus János, vagy Hunfalvy János gimázium? Fontos!
Sziasztok!
Pozitiv es negativ dolgok erdekelnenek mindkét gimnáziumról. Nagyon megköszönném mindenkinek, ha akár pár mondatban leírná a véleményét, esetleg tapasztalatát.
Mindenképpen orosz nyelvet szeretnek tanulni celnyelvkent, masodik nyelvnek az angolt. Mind a kettot kezdő szintről. Ezt a két gimnáziumot néztem, ha esetleg tudtok még orosz angol tagozatos gimiket azt is megköszönném.
Akár privátban is érdekelnek. :)
Én sokkal inkább a hunfalvyt ajánlanám :) a xantus ahogy én láttam inkább pénzes mintsem erős gimi :)
Írj rám ha kell! :)
A Hunfalvy orosz-angol tagozata nem nyelvi előkészítős, a Xántus orosz tagozata pedig két tanítási nyelvű, nyelvi előkészítős. Mindkét suli orosz tagozatán 5 éves képzés van, de a Hunfalvyban azért, mert technikum, a Xántusban pedig a nyelvi előkészítős év miatt.
Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumban (Bp., III. ker.) is van nyelvi előkészítős orosz két tanítási nyelvű tagozat, ahol 2. nyelvként választható az angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!