Szerintetek melyik a legjobb iskola Magyarországon ahol mechanikai mérnökként tudnák tanulni?
Ó, én is mechatronikai mérnöknek olvastam:D
Kérdező, úgy látom nagyon el vagy tévedve. Esetleg kezdd az elejéről.
Nem egészen. A mechanika az a gépészet alapja. Mint már írtam, mechanikai mérnök nincs. Ahogy más írta, ha ez a terület érdekel, akkor gépészmérnök.
A mechatronikai már magában foglalja a mechanikát, a villamosságot és a robotikát. Bármelyik is érdekel, a matek kell. De ne add fel! Ha érdekel, nincs lehetetlen! Ha csak gyengébb a jegyed, akkor az lehet lustaság is, vagy nem túl jó tanár ..
Minden megtanulható!
Gondolom, még általánosba jársz. Ha ez a terület érdekel, válassz egy gépészeti szakgimnáziumot a közelében, azzal jársz a legjobban. Mellette feküdj rá a fizikára is, az nagyon fog kelleni.
Az írásod alapján, szerintem te ne akarj mérnök lenni.
4 év múlva térj erre vissza, ha érettségi előtt vagy, addig van időd kikupálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!