8os felvételire valami jó stressz oldó praktika?
Tudom h azt mondják egyen az ember csokit, szőlőcukrot meg ilyeneket.
Nem tudnátok valami jó stressz oldást?
Nyugodj meg, attól megnyugszol.
Én amúgy sose értettem, hogy mi ez a stresszelés a központi miatt... Ugyanolyan dolgozat, mint az összes többi.
Ha egy központi miatt ennyit stresszelsz, akkor érettségire meg fogod magadat ölni idegileg. Nyugodj le, menni fog. Az, hogy stresszelsz az romt a helyzeten, olvasgass, légy figyelmes, és csináld amit tudsz, ha elakadsz, akkor hagyd ott, és majd a végén folytatod.
Mély levegő, és egy kis nyújtás, lazítás, máris jobb lesz picit. Központi alatt meg szintén mély levegő, és szőlőcukor.
Leülsz átpörgeted, megnézed mi mennyi pont és csinálsz egy tervet. Ha elakadsz nagylevegő, kicsit hátradőlsz és "távolabbról" megnézed mégegyszer a feladatot, hátha figyelmen kívűl hagytál valamit, de ne ragadj le egynél.
Fogalmazásnál nem veszed viccesre a dolgot, kreatív persze lehetsz. A piszkozatott én mindig rohadt vázlatosan írtam, hogy bőven legyen idő a válaszpapírra írni, sose egy az egyben másoltam le róla.
Drasztikusan ne térj el a rutinodtól, de talán írtam valamit amit tudsz használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!