Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szünet után van esély az...

Szünet után van esély az online oktatásra?

Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy minden megy tovább, ahogy eddig, de ezt ki hiszi el..... egyre több a halott, sok a fertözőtt. Szerintetek lesz online és ha igen, akkor kb mikor, a szünet után?

2020. okt. 26. 22:22
 231/261 anonim ***** válasza:
81%

"Úgyse kapja meg a felhatalmazást

Jót fogok röhögni este rajtatok amikor könnyekben úszva hallgatjátok meg, hogy nem kapta meg a kormány a felhatalmazást. Semmilyen képviselő tag nem fogja ezeket elfogadni hisz megáll a gazdaság és ez az ő mindennapjaikat is keresztbe teszi."

Hm. Az ellenzék megszavazza! A Fidesz is megszavazza, hiszen Viktor önállóan hozhat bármit, azt parancsra követik. Amit Viktor bejelent az úgy lesz. De álmondj még királylány, hogy nem szavazzák meg. :D Utálom, gyűlölöm, rühellem a Fideszt, de legalább meghoztak valamit.. Bár ezt szeptemberbe kellett volna

2020. nov. 9. 15:00
 232/261 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lógás? Tavasszal egész nap otthon voltam, hallgattam az online órákat, dogákat írtam, tanultam, csináltam a 200 beküldött házit. Akik akkor lógtak, azok alapból lexarják a sulit, nekik tökmindegy. Hogy miért fáj az egyeseknek hogy a diákoknak nem kell így 6-kor kellniük, majd 16-kor visszaérniük suliból, majd még tanulni 4-5 órát délután éjfélig meg hajnalig, az nekem rejtély.
2020. nov. 9. 15:02
 233/261 anonim ***** válasza:
18%
232: Jó, oké, mondjuk hogy rád nem érvényes, mert te nem az a fajta vagy. De a valódi lógosóknak igenis melegágya a helyzet. Csak be kell kamuzni, hogy elment a net, nem működik a kamera, meg ilyenek.
2020. nov. 9. 15:05
 234/261 anonim ***** válasza:
26%
lógosóknak=lógósoknak
2020. nov. 9. 15:07
 235/261 anonim ***** válasza:
93%
233: És, hová megy mit csinál? :). Kocsma zárva, Szórakózóhelyek zárva. Rendőrök ellenőrizhetnek bárhol ... Akkor? :)
2020. nov. 9. 15:08
 236/261 anonim ***** válasza:
80%

Miért vagy ennyire egy bites?

2020. nov. 9. 15:12
 237/261 anonim ***** válasza:
0%
235: Bandázni-csavarogni, fel a másik lakására többedmagukkal, és ilyenek.
2020. nov. 9. 15:14
 238/261 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudnak bandázni, mert az is tiltott. :D
2020. nov. 9. 15:15
 239/261 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, iszonyatosan szigorúan fogják venni, mert nagy gáz van a kórházakba, ezt már Viktorék is tudják. A rendőrők most nem traffipaxozni fognak, hanem ellenőrizni.
2020. nov. 9. 15:15
 240/261 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodjatok már le komolyan...

A leglógósabb osztálytársam is komolyan vette tavasszal az online oktatást. Oké azon a néhány online órán nem volt ott, ez igaz de ettől függetlenül mindent megcsinált amit feladtak neki.

Minden rendben lesz, amúgyse fog most olyan sokáig tartani, szerintem maximum február végén feloldják.

Hacsak nem kap új erőre a járvány de akkor is akinek fontos a jövője az komolyan fogja venni aki meg telibe szarja annak meg nem mindegy?

Középiskolába már olyanok járnak akiknek van felelősségtudatok és tisztában vannak azzal, hogy mit csesznek el vele.

2020. nov. 9. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!