Melyik vidéki egyetemen érdemes elvégezni a pszichológia BA-t?
Már nagyon sok kérdést olvastam, de túlnyomó részt csak a fővárosi egyetemek képzéséről kaptam bővebb információt://
Pécsről jókat hallottam, de pl. : Szegedről,Szombathelyről és Debrecenről jóformán szinte semmit.
Elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnének vagy olyanoké, akik az adott karon tanulnak ^^
18/L
Mindenképpen budapesti egyetemet fogok megjelölni 1.helyen,de
1- a magas ponthatár és a jelentkezők száma miatt nem is biztos, hogy felvesznek :D
2-a közelsége miatt valószínűleg ingáznék és az említett vidéki egyetemeken nagyobb valószínűséggel kapok kollégiumi elhelyezést
Szia! Szombathelyre járok pszichológia szakra, nekem csak jó tapasztalataim vannak a képzéssel kapcsolatban.
Tavaly, ha jól emlékszem itt volt a legalacsonyabb a ponthatár (400 pont) államilag finanszírozott formában, idén 60 fővel fog indulni a képzés. Kollégiummal kapcsolatban annyit mondanék, hogy itt mindenki kap kollégiumot, aki igényel. Emellett az ösztöndíjak is nagyon jók!
Nyilván egyik képzés sem tökéletes, de összességében csak ajánlani tudom a szombathelyi képzést!
Ha esetleg bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan, szívesen segítek! Sok sikert az érettségihez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!