A Madách Imre Gimnáziumba előző években hány pont volt a szóbelire behívási ponthatár? (8.os felvételi)
Tudom hogy ez minden évben változik, de én az előző néhány év szóbelire behívási pontokra vagyok kíváncsi.
Előre is köszönöm
Szia! Én tavaly felvételiztem, a Madách ideiglenes felvételi listáján pedig 9. lettem (végül amúgy más sulit választottam).
Ha van bármi kérdésed a szóbelivel kapcsolatban, írj nyugodtan.
Szia! Én 2 éve felvételiztem a Madáchba, 84 pontos írásbelivel és kb 4,85-ös átlaggal (év végen 2 4-esem volt, kémia és matek), és be is hívtak szóbelizni. Hátha ez tud adni valamilyen viszonyítási alapot. Egy 75 pontos írásbeli a minimum szerintem (főleg most a korona idején... valószínűleg megemelik a ponthatárokat..), plusz ne nagyon legyen 4esed a fontosabb tantárgyakból (nem emlékszem már, hogy miket számoltak nagyobb szorzóval, bocsi:/)
Ha bármilyen kérdésed van a sulival kapcsolatban, akkor írj nyugodtan, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!