Többnyire milyen közösség szokott lenni a szakmunkásképzőkben?
Én nem szakmunkásban tanultam, de a gyakorikérdések szakmunkás válaszolói alapján úgy gondolom, hogy burzsoá újgazdag csemeték tanulhatnak ott, akiknek a szülei burkolók, kőművesek, festők, és havonta milliókat keresenek és a kölyköket is oda iratták be, hogy vigyék tovább a szakmát. Aztán reggelente Audival meg Bömössel hordják őket órára. (Furcsa is lenne, ha a szülők a gyerekeknek ilyen életszínvonal után a diplomás nyomorgást választanák a későbbiekben.)
Egyszóval gondolom a fiatalság krémje lehet ott.
En szakmunkasba jartam 3 evet.
Olyan emberek jartak oda akiknek IQ nulla es csak azert mentek oda mert kotelezo iskolaba jarni es ez volt a leg egyszerubb.
Komuves osztaly pl tele volt cigannyal de nalunk is voltak.
Lopasok rendszeresek, semmit sem lehet a teremben hagyni, volt olyan aki bortonbol vagy valami javitointezetbol szabadult.
Egyik osztalytarsamat rendszeresen lehuztak penzzel.
Inkabb vegezz el egy nahany honapos felnott OKJt es kesobb egy vallalkozonal megtanulod azt amit tudni kell a szakmarol. 3 evig iskolaba jarsz, dolgozol egy cegnek szinte ingyen 3 evig minden masodik heten hogy szakmat tanulj.
Egy szaki tobbet fizet ha szorgalmas vagy es megtanit rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!