Mennyibe kerül egy év az egyetemen?
Figyelt kérdés
Azt leszögezném hogy nem egyetemista leszek (most még) hanem csak érdekelne hogy mennyibe kerül egy szemeszter vegyészmérnöki alap illetve mester szakon. A válszokat köszönöm előre is!2020. okt. 23. 08:40
1/6 anonim válasza:
Mire gondolsz? Ha felvesznek államkra, ami a mérnökkarokon nem nagy mutatvány, akkor az egyetem ingyen van. Pénzbe a tanszereid, kajád, lakhatásod kerül. Ez koliban olcsó, szociális alapon akár ingyen is lehet egyes helyeken, albiban egy szoba is simán 70. Az ösztöndíjak elég rég nem emelkedtek, kb a kolit tudod belőle kifizetni. A tanszereid, kajád meg tőled függ. Adnak-e otthonról kaját, ha hétvégén hazamész, vagy neked kell venni mindent? Csomó ismerősömet majdnem egész hétre valóval felpakolták. Ilyen változókkal a pár 10 ezer/hónap és a 150/hónap között bármi lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne hogy mennyibe kerül egy szemeszter ha nem vagy államilag támogatott?
2020. okt. 23. 09:40
3/6 anonim válasza:
500.000 Ft a felvi szerint 1 szemeszterre (félévre) a BME-n a Vegyészmérnök.
4/6 anonim válasza:
3: Mármint mesteren. De a kérdező a mesterképzéstől eléggé messze van még. Alapképzés azt hiszem, hogy 350.000-be kerül műszaki területen, de ebben nem vagyok biztos.
5/6 anonim válasza:
4-es azt elfelejtettem nézni hogy alapképzés legyen de most megnéztem és 325.000 Ft 1 félévre.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! :)
2020. okt. 24. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!