Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyre nehezebben bírom az...

Egyre nehezebben bírom az iskolát. Valakinek van bármilyen híre ami arra utal hogy hamarosan online oktatás lesz?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat

2020. okt. 19. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%

Miért bírod egyre nehezebben? Miért lenne könnyebb az online oktatás?

Az az igazság, hogy ez a hibrid oktatás a legrosszabb. Az elején mi is nagyon vártuk, hogy online legyen minden, csak aztán személy szerint karanténba kerültem két hétre, és próbálom megőrizni az ép eszemet.:D Hidd el, sokkal jobb a jelenléti oktatás, amíg a barátaiddal lehetsz és normálisan leadják az anyagot.

2020. okt. 20. 09:39
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

" sokkal jobb a jelenléti oktatás, amíg a barátaiddal lehetsz "

Már miért lehetnék a barátaimmal jelenlétiben? épp akkor nem lehetek velük!! Távoktban megy annyit lehetek velük amennyit csak akarok.

2020. okt. 20. 09:41
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Oh sorry, kifejezem magam pontosabban: akikkel egy iskolába / osztályba/ szakra jársz.

Nekem például az összes megmaradt jelenléti egyetemi oktatás a barátaimmal van, és örülük, hogy ki tudok mozdulni a lakásból. Ha minden online lenne, reggeltől estig a gép előtt kéne ülnöm.

2020. okt. 20. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

"és örülük, hogy ki tudok mozdulni a lakásból. "

És távoktatás esetén mégis mi a kékeres lóf*****sz akadálya van a kimozdulásnak? Soha annyit nem bringáztam sétáltam sőt túráztam mint épp a márc - jún időszak alatt. Oda mehettem ahova csak akartam.

2020. okt. 20. 09:56
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

Most írtam le, tök jó a szövegértésed, de azért szitkozódni tudsz. 😂

Mivel egyetemista vagyok, távoktatás esetén én reggeltől estig ülnék a gép előtt, mivel általában reggel 8-tól este 6-ig órám van.

Máskor pls olvasd el figyelmesen, mielőtt így beszélsz. Bye

2020. okt. 20. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
A kérdés az iskolákrol szólt, nem az egyetemekrol. Bye
2020. okt. 21. 19:03
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Az egyetem nem iskola?😂😂😂😂 Sok eszed van. Sajnállak.
2020. okt. 21. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!