Egyre nehezebben bírom az iskolát. Valakinek van bármilyen híre ami arra utal hogy hamarosan online oktatás lesz?
Miért bírod egyre nehezebben? Miért lenne könnyebb az online oktatás?
Az az igazság, hogy ez a hibrid oktatás a legrosszabb. Az elején mi is nagyon vártuk, hogy online legyen minden, csak aztán személy szerint karanténba kerültem két hétre, és próbálom megőrizni az ép eszemet.:D Hidd el, sokkal jobb a jelenléti oktatás, amíg a barátaiddal lehetsz és normálisan leadják az anyagot.
" sokkal jobb a jelenléti oktatás, amíg a barátaiddal lehetsz "
Már miért lehetnék a barátaimmal jelenlétiben? épp akkor nem lehetek velük!! Távoktban megy annyit lehetek velük amennyit csak akarok.
Oh sorry, kifejezem magam pontosabban: akikkel egy iskolába / osztályba/ szakra jársz.
Nekem például az összes megmaradt jelenléti egyetemi oktatás a barátaimmal van, és örülük, hogy ki tudok mozdulni a lakásból. Ha minden online lenne, reggeltől estig a gép előtt kéne ülnöm.
"és örülük, hogy ki tudok mozdulni a lakásból. "
És távoktatás esetén mégis mi a kékeres lóf*****sz akadálya van a kimozdulásnak? Soha annyit nem bringáztam sétáltam sőt túráztam mint épp a márc - jún időszak alatt. Oda mehettem ahova csak akartam.
Most írtam le, tök jó a szövegértésed, de azért szitkozódni tudsz. 😂
Mivel egyetemista vagyok, távoktatás esetén én reggeltől estig ülnék a gép előtt, mivel általában reggel 8-tól este 6-ig órám van.
Máskor pls olvasd el figyelmesen, mielőtt így beszélsz. Bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!