Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudtok a jászberényi...

Mit tudtok a jászberényi Terplán Zénó Szakközépiskoláról?

Figyelt kérdés
Most költözünk a városba, és középsulit keresünk. Tizedikes leszek. Eddig egy sima gimibe jártam. Az átlagom 4 körüli volt. Szeretnék valami pluszt (pl. közgázt) tanulni, bár ez annyira nem fontos. Milyen ez a suli? Milyenek a tanárok?
2010. aug. 8. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Franc tudja, de szakközépben ritka nagy parasztok szoktak lenni, a jásznép alja az ilyen. Mért nem mész inkább a Lehelbe?
2010. aug. 8. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Én most végeztem a Lehelben és csak ajánlani tudom neked. Szerintem a Terplán nem jó választás akkor inkább a Liska. De a legjobb akkor is a LEHEL:)
2010. aug. 11. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindhárom fos. Liskás voltam de inkább ne lettem volna az. Ahogy az első írta a jász nép legalja. Ami jászság, heves megye az sosem nyerő.
2015. márc. 14. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!