Hatékony tanulási tippek egyetemistáknak (hibrid oktatásban)?
Figyelt kérdés
Nálunk hibrid oktatás van jelenleg, így lényegében ezt a félévet itthon fogom tölteni. Hajlamos vagyok ellustulni ilyen helyzetben (netflix, hbo go, stb.). Valakinek van hatékony tippje ebben a helyzetben? Ti hogyan oldottátok meg a tavalyi félévet?2020. okt. 16. 21:27
1/4 anonim válasza:
YouTube-on nézek ilyen tanulós videókat. Csinálom velük együtt a dolgomat, amikor az ember tanul, akkor én is, ha szüneten van, akkor én is szünetelek. Nekem segít, ha így "más" is velem tanul.
2/4 anonim válasza:
Én pl. Este tanulok leginkább, vagy délelött. Délután tudom magamról hogy alkalmatlan vagyok rá.
És én is szoktan azt csinálni mint az előző valaszoló :D
3/4 anonim válasza:
Na látjátok gimnazisták ezért nem kell nektek a hibrid meg a biszembaszom digitális oktatás mert utána tömegével jönnek az ilyen kérdések. Ha egy egyetemistának kérdezni kell ilyet akkor mi a helyzet egy 10. osztályossal?
Aki leszarja az átaludja a napot, aki meg komolyan venné folyton itt fogja idegesíteni a népet mert képtelen magától tanulási módszert találni.
4/4 anonim válasza:
Látszik, hogy neked se mostanában volt közöd egyetemhez vagy bármihez, ha egyáltalán volt.
Fingod nincs milyen a távoktatás, de idejössz beböfögni valami oltári baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!