A neptun kiirja hogy hany pontom lett erettsegin? Vagy errol szolo dokumentum van valahol?
Nem.
Ha a felvin jelentkezel és feldolgozták a pontjaid, akkor látod.
Felre szamolok es nem bizok magamban meg a programot is mindig elnezem
Emailt kerestem de nem talaltam
Oktatási Hivatal küldött "Besorolási határozatot" a felvételről. Abban benne van tételesen, hogy mire hány pontot kaptál. Le lehetett tölteni.
Én július 24-én kaptam az emailt az OH-tól. Ebben ez szerepel:
"A besorolási döntésről szóló határozat hivatalos tájékoztatás az Ön felvételi eljárásban elért eredményéről, amelyet az E-felvételi rendszerében talál: a www.felvi.hu honlapon a belépést követően az E-felvételi menüpontra kattintva és a felületre belépve, a Hivatalos iratok menüpontban. Postai úton ezt a dokumentumot nem küldjük ki, ezért kérjük, feltétlenül gondoskodjon az elektronikus irat megőrzéséről (mivel a későbbiekben szüksége lehet rá pl. ösztöndíj-, kollégiumi férőhely-igénylésnél, vagy egyéb felsőoktatási pályázatoknál).
Amennyiben a besorolási határozatot nem nyitja meg, azt akkor is átvettnek (közöltnek) kell tekinteni a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 41/C. § (1) bekezdése értelmében a kiküldést követő ötödik napon (kézbesítési vélelem).
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a 2020. évi általános felsőoktatási eljárás E-felvételi rendszere legkésőbb 2020. október 1-ig lesz elérhető, ezt követően nem lesz lehetősége a besorolási határozat letöltésére."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!