Be fognak zárni az iskolák? Igen! Indoklás lent!
Sokan mondják,koztuk a kormanyfő ur(?) is,hogy nemlesz iskolazár,digitàlis oktatás.
De a jozan paraszti ész azt mutatja hogy az általanos iskola felso tagozattol / kozepiskolaktol kezdodoen egyetemekig ujra digitalis oktatas lesz.
Ugyanis ez a korosztaly a szuloket nem erintene,igy a gazdasagot sem!
Es az elhunytak száma a Covid miatt nő,a jelenlegi intezkedesek kb semmitérőek.
Mari néni megy reggel a piacra, a 35 iskolással együtt a buszon,akik elozo nap 11oraig a szorakozohelyen voltak. Hol a vedekezes ebbe? A maszk? Amit szabalyosan SENKI sem hord kb,csak felhuzzak hogy ne legyen x ezer ft buntetes.
Be kell zarni kozepiskolatol kezdodoen az intezmenyeknek!
Elobb utobb lesz valami,meglatjatok!
"A teljes lezárásnak nemcsak hihetetlen gazdasági, de mentális és egyéb következményei "
MI ez az iszonyat barom duma hogy MENTÁLIS következmény?
Milyen mentális következménye lenne???
hát én a tavaszi március -június időszakra úgy emlékszem vissza mint egy aranykorra!! Életemben nem volt ennél jobb időszakom, de SOHA!!
A munka home-ban az egyetem digitális, bejárni sehova se kellett , jöhetettem mehettem amikor akartam (sport séta akármi) az utcák üresek, megspóroltam a napi 2x 1 óra tömött buszozást, megspóroltam a gyökér kollegákat a zsúfolt egyetemi órákat stb stb
ARANYKOR!!!!!!!!!
Kivirágoztam! Lenyugodtam!! SOHA ILYEN JÓ NEM VOLT!
És ez mentális probléma! Kinek????
:)
A pdsz aztán eddig is baromira sokszor tudta sztrájkba vinni a tanárokat... :D
#22 mások az emberek. Én pont az ellentéte vagyok neked.
Digitális oktatás nem működik, egy matekórát nem lehet leadni úgy hogy mindenki értse. Elcsábítja a diákokat a gamelés. Szétpuskázzák a dolgozatokat, nem tanulnak. A tanároknak sokkal több dolguk van. Minemellett alig állunk fel a székből, kötelező tesikről ne is beszéljünk.
Sport a lételemem, érettségizni fogok belőle. Sehova nem tudtam menni edzeni! Bezárt minden játszótér, minden sportpálya. Futni aszfalton nem lehet, tönkreteszi a térdeket. Egyesület sem volt. Nagyon durván visszaesett minden sportban a tudásom.
Sétálgatni nem szeretek, panelban lakom, 4fal között elég sz.r volt 3hónapig. Pláne mentálisan.
2x0.5óra tömött buszozást én pl. inkább bevállalok mint a digitális oktatást.
Gyökér kollégákat/diákokat fejben kell tudni helyrerakni.
Barátaimmal nem találkozhattam egyáltalán, pedig ők sokat jelentenek nekem. És nem, ezt nem lehet pótolni egy videohívással, az sosem lesz olyan mint az élő beszélgetés, programok, edzések.
Az első pár héten totál kiakadtam, el se hittem hogy ilyen lesz az én életemben. Aztán utána pár napig tudtam élvezni a csöndet, nyugalmat, de utána pokol volt. Általában jóban vagyok magammal, van egy reális önértékelésem, de mikor egy 8m²-es szobában kell aludni, tanulni, eltölteni 22órát a 24-ből... hadd ne mondjam milyen. Ja, és a panelben edzeni sem lehet, mert laknak alattunk.
Szóval én megértem a te álláspontodat, értem, neked miért volt ez jó, de pl. nekem ez volt a pokol - mások vagyunk.
Ha már szóba került, ide is leírom:
Egyetlen személyes élményem van a hatalmas pedagógussztrájkokról: amikor vagy 5-6-7 éve volt a pédéeszes kockásinges sztrájkos őrület, az általános suli igazgatója épp Londonban üdült, úgyhogy a tanárok sunyiban elkezdték szervezni a sztrájkot, már a dátum is megvolt, de volt egy besúgó, aki lejelentette a dirinek, az meg gyorsan hazajött, lefújta a sztrájkot, és trágár szavak kísértében jól leb..ta a tantestületet (hallottam az udvarról), mi meg kaptunk az ellenőrzőbe egy cetlit, hogy "T. Szülők! A péntekre meghirdetett munkabeszüntetési akció tévesnek bizonyult, a szokásos rendben fog menni a tanítás."
Ezek után elég nehezen tudnék komolyan venni egy ilyet🤣🤣
Nagyon sok ilyen kérdés van már. Te írtad ki mindet?
Nem lesz iskolazár. Már többször elmondták. A nemzeti konzultációban megszavazták, hogy ne legyen. És pont ezt a bázist nem akarja elveszíteni a miniszterelnök. Meg van szavazva. Tehát nyitva maradnak az iskolák. Járványügyi szempontból nyilván rossz döntés, de most nem azt tartják szem előtt, hanem hogy a szavazók mit akarnak, és hogyan lehet a gazdaságot védeni.
"Már többször elmondták. "
A csehek is szóról szóra ugyanezt mondták még 1 hete. Aztán egyik reggel jött 1 hír, hogy a középiskolák bezárnak. Pont.
Egyik nap még ez másik nap már az.
Eleve ki az a hülye aki egy politikusnak (pláne ha OV a neve...) egy szavát is elhiszi? Hát ki az a hülye? Az eddig a Marson élt, vagy hol?
Amit kérdez az se igaz! A szava SEMMIt NEM ÉR. SEMMIT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!