Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik középiskolát ajánlod?

Melyik középiskolát ajánlod?

Figyelt kérdés

Most leszek nyolcadikos úgyhogy illene eldöntenem.

Humán beállítottságú vagyok. Magyar,irodalom,történelem és az angol tantárgy kitünően megy...

Budapesti vagyok.

Köszönöm

2010. aug. 7. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
A kerület sem mindegy, szinte minden kerületben van jó gimnázium. Fontos, hogy ne utazz naponta 2 órát.
2010. aug. 7. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:

szia!

én a 13. kerületbe, a károlyi mihályba járok. kéttannyelvű közgáz suli. az angol miatt nagyon ajánlom amúgy is a kéttanynelvűeket, mert elképesztő előny a többi sulival szemben, itt az angolt is jól tanítják, és a kéttannyelvű sem nehéz egyátalán. igaz, hogy közgáz, de eddig (11.ig) egyátalán nem volt semmi hangsúly a matekon, és semmi reál tárgyon. a suli összességében is jó, a tanárok is normálisak,könnyen megközelíthető, és a felszereltsége is sokkal jobb, mint a többi suliban, én mindenképpen csak ajánlani tudom.

idén felvételizel? néztél már ki magadnak sulit? :)

2010. aug. 7. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
most láttam csak, hogy most leszel 8.os, bocsi
2010. aug. 7. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:
a 18.kerületben lakok.
2010. aug. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!