Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Más is aggódik, hogy esetleg...

Más is aggódik, hogy esetleg a hőmérőzés előtti tömött sorban, várakozás közben fertőzik meg egymást a gyerekek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 2. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Szülésznő? Az igen, én meg gyógyszerész...

Amiben hiszel, egyike a legszánalmasabb konteóknak, ráadásul veszélyes is lehet azokra nézve, akik elhiszik. Mondhatnám, hogy természetes kiválasztódás... De itt is előfordulhat olyan, mint az oltáselleneseknél, hogy a gyereked hal meg emiatt.

( Ezt "biologika" és társainak címezem, nem a Covidról beszélek.

Nem gondolnám, hogy olyan nehéz lett volna megérteni, 10-esnek nem sikerült.)

2020. okt. 2. 19:35
 12/15 anonim ***** válasza:
12%

Na, nagyokos gyógyszerész, ez a szomorú, hogy neked kellene a legjobban a fentiekkel tisztában lenned.

Én rákból gyógyultam, nekem konteózhatsz, de én élek megcsonkítva, de szerencsére áttétek és kemó nélkül megúsztam, ha már a konfliktust nem tudtam kezelni.

Az életem köszönhetem egy ilyen "konteos" orvosnak!

Akkor a biologikus kollegáid, mind sarlatánok és így dolgoznak gyógyszertárakban?

Hmmm....

2020. okt. 3. 07:46
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerencsére nem nagyon vannak ilyen kollégáim... Ebben közrejátszhat az is, hogy a "biologika" hívők _általában_ nem túlképzettek:D

Ezen vallás minden egyes állítása ezerszer meg lett cáfolva, és, mint már mondtam, veszélyes is lehet. Ezért különösen nagy szégyen, hogy egyáltalán egészségügyi dolgozó lehet/lehetett valaki így...

2020. okt. 3. 08:14
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Ja, és: ne hazudj. Nem kezel semelyik orvos vagy gyógyszerész ezen _vallás_ alapján betegeket. Illetve kezelhet, csak nem orvosként, vagy gyógyszerészként, hanem pénzéhes sarlatánként. De szerencsére összességében nagyon kevesen vannak ilyenek.
2020. okt. 3. 08:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem félek a vírustól, de persze belegondoltam abba, hogy mi lenne ilyenkor.

Nálunk a suli előtti téren nagyon hosszú sor van, több ezer diákot egyszerre 2 ember nem tud egyhamar beengedni az iskolába (már ha egyáltalán beengedheti, mert nem lázas).

Szerintem telesen normális, hogy felmerült ez benned, az előttem válaszolókkal nem értek egyet.

Remélem tudtam segíteni!

2020. okt. 4. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!