Mikortól lesz már online oktatás?
Figyelt kérdés
2020. okt. 1. 13:21
1/8 anonim válasza:
nem tudom, de már én is várom... a dick kivan már, maszkban kell dögleni egész nap a padban.
2/8 anonim válasza:
Már rég elkezdődött sok helyen a távoktatás szóval várd ki mindjárt otthon lehetsz mint én.
3/8 anonim válasza:
Hányszor kell még elmondani, hogy nálunk ilyen nem lesz már.
5/8 anonim válasza:
3-as Ez a "nálunk ilyen nem lesz"-t elmondhatnád az iskoláknak is mert érdekeség képen sok helyen bevezették már a távoktatást országszerte rengeteg általános, középiskolában és egyetemen is szóval te valamelyik másik bolygón élhetsz ha azt hiszed hogy nincs már távoktatás sok helyen.
6/8 anonim válasza:
"Ahol a településen megjelent a koronavírus-fertőzés, az általános iskola felső tagozatán és a középiskolákban rendeljenek el digitális munkarendet.
Amennyiben a javaslatukat figyelmen kívül hagyják, a dolgozókat arra fogjuk felszólítani, hogy a biztonságos munkakörülmények megteremtéséig a törvény által biztosított jogukkal élve, tagadják meg a munkavégzést."
pont....
8/8 anonim válasza:
60 éves pedagógus, mondd, mit ér...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!