Krétában a bejelentkezés gombra kattintva egy tized mp-ig töltőképernyő, majd semmi. Mi lehet az oka?
Én már 10. osztály óta használom, most 13. osztályos vagyok, de gépen még mindig alig akar belépni vagy egyáltalánul működni. Telefonon minden alkalommal amikor bármire rányomok összeomlik. 3-4x összeomlás után már kb fél percig megengedi megnézni pl az órarendet, de után, ha ki akarok lépni az órarendből megint összeomlik.
Nem nálad, nálam vagy másnál lehet a hiba, hanem ennyire rossz és leterhelt ez a Kréta rendszer.
Ez lesz a negyedik tanév, hogy infósként viccelődünk az egész 1+ milliárdos rendszeren. Mást nem tudunk tenni, mert hiába jó az ötlet, ha rossz a kivitelezés. Emiatt, ha nem kellene használom az órarend/helyettesítés/jegyek miatt, még akkor se használnám, ha milliárdokat adnának érte.
Köszönöm a válaszokat!
Én is tudom mennyire szar, mennyivel jobb volt régen, viszont nekem eddig szinte mindig műkődött. Ezért lepődtem meg azon, hogy 2 nap alatt sem javult meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!