Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a legegyszerűbb dolog,...

Mi a legegyszerűbb dolog, amit egy ember csinálhat középiskola után, hasznos a jövőben és nem munka?

Figyelt kérdés

Valami egyszerűbb de hasznos egyetemi szak? esetleg okj-s képzés?

1-2-3 évig szeretnék valamit tanulni, de semmi nehezet, mert már amúgy elegem van a tanulásból és ez jó lenne ha valami hasznos lenne. recepciós szakmám, meg érettségim lenne addigra. És mondjuk matekos dolog jó lenne, abból jó vagyok.

Ezt egyébként azért szeretném, mert érettségi után rögtön el szeretnék költözni itthonról és mivel addigra még nem lesz elég félretett pénzem, hogy önállóan lábra álljak, így mennék valamit tanulni, hogy a szüleim fizessék azt is, meg akkor a szállást is (bocsi a hosszú mondatért). És természetesen dolgoznék mellette.

(És amúgy nem vagyunk gazdagok, de állunk úgy, hogy a szüleimnek nem fájna túlságosan ezt kifizetni)

Köszi, ha segítesz!

2020. szept. 30. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"rájöttem, hogy basszus, én nagyon nem szeretek tanulni"

A szüleid is már rég rájöttek, hogy nagyon nem szeretnek dolgozni, mégis bejárnak, hogy te szabadon lébecolhass még pár évet. Szerinted ez így korrekt?

2020. okt. 5. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!