Mi a véleményetek a Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégiumról?
Szia
Én is Zrínyis vagyok, szintén falusi, viszont nem kolis, hanem bejárós.
Azt tudom tanúsítani hogy tényleg sok a sznob, illetve klikkesedés is van, de nyugi nem olyan szintű hogy megy a kiközösítés meg ilyesmi. Ha az osztályomat vesszük, akkor ott is vannak kisebb klikkek, de nem olyan mély a szakadék, és kB mindenki jóban van mindenkivel valamilyen szinten, szóval elég összetartó osztály vagyunk. Engem semmilyen attrocitás nem ért még 4 év alatt amiatt mert falusi vagyok, vagy mert tegyük fel nem orvosok vagy mérnökök a szüleim.
Koliról sajnos nincs sok személyes tapasztalatom, de tudok egy-két dolgot.
Ha gondolod rám is írhatsz
18/L
Sziaa, én is oda jelentkezem, ha van kedved írj privátban
L
Sziasztok!
Én 2020ban végeztem nyelvi előkészítős spanyol szakon.
Annyit szeretnék mondani, hogy klikkesedés a mai világban mindenhol van, mindenhol lesz gazdag gyerek.
Én kolis voltam 5 évig, de sosem tartottam magam vidéki parasztnak, és úgy gondolom nem is lattak ilyennek. A kezdeti időszakban döcögősen ugyan de kialakultak a baráti társaságok, akik nem zrt.ként működtek hanem mindenki mindenkivel beszélt, és el tudott lenni.
Tanulni rengeteget tanultam. Nem telt el úgy nap hogy ne tanultam volna. De 3 nyelvvizsgával a zsebemben, harmadéves jogász hallgatóként kezet csókolok a tanáraimnak, és köszönöm a megtiszteltetést hogy tanulhattam tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!