Ha nincs fészem, és nem is akarok csinálni, de tanulmányaim miatt "muszáj" (egyetemi, OKJ csoportok), akkor mit csináljak? Tor böngésző?
Tudom, kicsit paranoidnak hathat a kérdés de nem az. Egész egyszerűen nem kívánok fészt használni, de többen nyaggatnak, hogy regeljek és lépjek be. - Másra nem használnám.
Na most ha ez meg is történne, az álnévvel menne + Tor böngésző. De így nem kapcsol le a face valamilyen algoritmusa, vagy valami?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy milyen email címmel regeljek? Gmail gondolom kiesik alapból.
Közös email címünk meg nincs. Ugyan tervben van, de eddig semmi. Mert hát ugye fészen van minden és mindenki...
Egyébként adatvédelmi szempontból van problémám a fésszel, plusz szerintem személyteleníti az embereket.
@11
Remélem viccelsz. Végülis mind1, mert a kettő összefonódik.
Jesszus, hogy lehet ebből ekkora ügyet csinálni? Tedd fel magadat a keresztneveden simán, és ne tegyél ki képet. A fontosabbaknak meg szólj, hogy az te vagy, lépj be a csoportokba és ennyi.
Vagy esetleg valami körözött bűnöző, vagy vilàgvezető vagy, akit nem szabad megtalálni közösségi oldalakon? Én is utálom, eddig az iskola miatt volt nekem is, de most olyan dolgot tanulok, amiben tudnak sok fb csoportban segíteni, szóval hasznos. Persze neked nem kell kihasználnod minden lehetőséget, ha ennyire undorodsz tőle, de akkor is túlliheged.
TOR-on egyébként nem hiszem, hogy működni fog.
Én ugyan kb. 10 éve regelve vagyok fb-on, de soha semmit nem osztottam meg, egy darab profilképem van fent amit én látok, de azon se látszódok teljesen. A lényeg hogy a nevem látszik mindenki számára és tudom rajta tartani a kapcsolatot másokkal, soha nem használtam egyébre.
Nekem speciel van egy olyan tantárgyam, aminek a tanárok csináltak egy fb csoportot, és az a tanszék egyetlen kommunikációs csatornája, minden infót oda töltenek fel, eléggé szharban lennék ha a paranoiám miatt nem tudnám hogy mikor milyen órát tartanak és mikor milyen számonkérések lesznek. Ugyanígy, a különböző évfolyamok csoportjai nélkül is megnehezíteném a dolgom, mert vizsgák előtt nagyon jól jön visszanézni hogy előtte év(ek)ben milyen számonkérést tartottak a tanárok, és sok anyagot, kidolgozottat talál így az ember, ami fb nélkül nem így lenne.
Szóval kérdező, egyetemen megkerülhetetlen a facsé használata, de a jóistent se érdekli hogy Kovács Józsi Mucsaröcsögéről milyen oldalakat nyit meg a böngészőjében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!