Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szakgimnáziumban milyen...

Szakgimnáziumban milyen gyakori a verekedés?

Figyelt kérdés

Sulitól függ?

Van ott is sok hülye balhés?

Mire számitsak?

Elmúltam 16 éves a gyk-es szabályoknak megfelelően

Most vagyok 8. as egy falusi iskolában ahol sok a m0re ezért is kérdem (tudom hogy a magyarokat se kell félteni).

Szóval tapasztalatok? tippek az elkerülésére?

Stb

A normális és hasznos válaszokat köszönöm ;)

2020. szept. 21. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez tényleg teljesen iskola függő, a mi városunkba is vannak "nevesebb" szakgimik, amiknek a közösslgbe még jobb a hírük, mint a mi keresztény iskolánknak. Várj a szakgimmnázium most melyik, mert átlettek nevezve az iskolák és az egész iskolarendszer átlett szervezve. Amúgy tényleg iskola függő. Én még nem nagyon hallottam verekedésekről, így különböző sulikból, bár biztos mindenhol vannak, nálunk is volt. Itt az számít, hogy milyen közösségbe kerülsz, lehet még az iskola se.
2020. szept. 21. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem

Jöhet még

2020. szept. 22. 05:48
 3/8 anonim válasza:
100%

Attól függ hogy milyen a suli.

Ha ilyen lepusztult,és tényleg szar oktatása van,akkor nuku.

Ha keresztény sulikat nem ajánlom,mert ottan sok a köcsög.

2020. szept. 22. 10:45
 4/8 anonim válasza:

am attól függ hogy hol laksz.

Ha budapesten,akkor tele van köcsöggel.

És attól függ hogy milyen tantárgyat szeretnél.

2020. szept. 22. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Keresztény iskolába járok és nem mondanám, hogy "ottan sok a köcsög", ez is csak egy iskolna.

Szerintem egyik iskolát se kell leszólni, főleg nem egy várost. Én ezt a te részedről, nagyon tudatlanak látom.

2020. szept. 22. 11:45
 6/8 anonim válasza:

"Tudatatlan"

Már meg bocsás,keresztény suliban mindenki jól viselkedik?

És budapesten is?

2020. szept. 22. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem én ezt nem is állítottam. Szimplán azt tettem szóvá, hogy ne szóljunk le egy iskola típust vagy egy várost, mert megtapasztaltunk ott/ebben valami rosszat vagy talán még ilyen élményünk sincs szimplán csak hallottunk róla.
2020. szept. 22. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Én az utolsó (5. évet) szakgimis évemet taposom. Így elmondhatom, hogy iskolafüggő az egész. Nem befolyásolja se a képzési forma(pl nappali, esti), se a képzés típusa(gimnáziumi, szakközépiskolai,technikumi stb.). Nem minden szakgimiben balhéznak, szintúgy ez igaz a gimnáziumokra, hogy ott meg előfordulhat verekedés, de ott sem gyakori. Itt is, amióta itt tanulok egyetlen egy balhé volt két roma lány között. Kicsit megtépték egymást és utána ment mindenki a dolgára. Ez is még 2017 elején volt.
2020. szept. 22. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!