Ezek között a szakok között melyik számít úgymond matekosabbnak és melyik kevésbé?
Tudom, hogy ez így kicsit hülye kérdés, a lényeg, hogy melyik tartozik azok közé amelyiken extra nehéz a matek és melyik könnyebb és mennyivel? Amolyan listára gondolok, tudom, hogy ez egyénfüggő és nem teljesen megválaszolható.
BME TTK matek
BME VIK mérnökinfó
BCE KTK alkalmazott közgáz
BCE KTK GPME
VIK-re jártam. Nincs sok matek. Egyszerűen csak minden mással együtt nagyon precízen kérik számon.
Nem vagyok matekzseni, közép matekkal jelentkeztem, minden matekos tárgyam meglett. Szorgalom kérdése inkább szerintem. Minden másra ott a mateking :)
Szia, én AKs vagyok. Van matek bőven, de szerintem nem annyira vészes. Én középsuliba a legjobb matekos voltam, de nem valami elit helyre jártam. Nem tudom, hogy neked mennyire megy a matek és mennyire vagy elhivatott, de ha nagyon akkor inkább a GPME válaszd.
Szerintem a lista így nézhet ki:
1 BME TTK matek
2 BCE KTK GPME
3-4 BME VIK mérnökinfó vagy BCE KTK alkalmazott közgáz
Mivel matek szakon és GPMEn is van elméleti matek bizonyítással ezért szerintem eléggé egyértelmű, hogy ez a 2 legnehezebb.
Na most az, hogy a mérnökinfón v AKn nehezebb a matek hát nem tudom, az biztos, hogy a tavaszi online vizsgákon több BME mérnökinfós ismerősömnek én írtam meg a vizsgát valszámból. Szerintem nálunk több matekos tárgy van, de alapból a VIK általában nem a matek miatt nehéz...
Ha van valami kérdésed akkor írj privátba nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!