Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a középiskolai gólyabál...

Milyen a középiskolai gólyabál? (bővebben lent, légyszi minnél többen írjatok, mert fontos)

Figyelt kérdés
Azért kérdezem ezeket,mert kicsit félek mi lesz,főleg azért mert kicsit visszahúzódó vagyok.Azok is elmehetnek,akik nem gólyák?Általában mit szoktak ott csinálni?Akkor van a "szivatós" idő?Téged is megszívattak és hogyan(az oldal úgyis anonim)?Milyen ruhában mentél(főleg ha lány vagy :P)?Egyéb tapasztalatokat is szívesen elolvasok.A válaszokat előre is köszönöm!15/L
2010. aug. 6. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az év elején volt pár "szivatás" de elhülyülték az egészet, meg a feladatok minden évben ugyan azok és már tudta mindenki hogy mi lesz. Gólyabálon kitalálták hogy palotást kell táncolni. Szeretek néptáncot nézni falunapokon is, de amit az osztály betanult az messze állt az igényestől és a ruhák is valami leselejtezett rusnyaságok voltak. Azért kellett volna fizetni hogy elmész és eszel. Na én úgy ahogy volt kihagytam az egészet. És nem bántam meg :) De kívánom hogy a tiétek jobb legyen. Ruha az mindegy, barátnőm 3000Ft-ért vett egy báli ruhát, a képek alapján a többiek sem költöttek túl sokat rá.
2010. aug. 6. 23:41
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi,hogy írtál :)

remélem még mások is írnak

2010. aug. 6. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
az elején pár poénos feladat az osztályok között amit pontoznak és amelyik osztály nyer, az vezetheti majd akkor a bált amikor végzős lesz. egyébként ennek csak a neve bál, nem kell kiöltözni. a feladatok után meg ilyen hiperszar gyerekdiszkó. de a jobbak addigra már mind leléptek az első kocsmába... szóval ennyi, nem nagy pukkantás.
2010. aug. 7. 08:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálunk mindegyik új osztálynak elő kellett adni a valami műsort, ez volt a gólyabál. Utána elmondtuk a gólyaesküt, és kaptunk egy papírt, hogy már "hivatalosan" is a suli diákjai vagyunk. xD

A többi osztály ott volt, ők is nézték a műsort. Szívatás semmi nem volt, a ruhának az volt rajtunk, amiben a műsort előadtuk. Szóval tényleg csak a neve bál, ahogy az előző mondta, egyik barátnőmnél is kb. ugyanilyen volt, nekik is műsor meg ilyesmik.

Sok sikert az új sulihoz! ;)

15/L

2010. aug. 7. 15:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi :), és a válaszokat is.

Még írjatok légyszi.

2010. aug. 7. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Gólyabál egyetemen van.
2010. aug. 7. 19:27
 7/11 A kérdező kommentje:
kedves 19:27!Amelyik iskolába járni fogok,ott úgy nevezik és másik iskolákban is így nevezik tudomásom szerint.Egyébként tudom,hogy van gólyabál egyetemen.:P
2010. aug. 7. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 2 nagyobb program volt a 9.-eseknek. Az első volt a bulizós, vicces esemény, ott versengtek az osztályok, feladatokat kellett megoldani de ezek nálunk nem túl szivatósak, az igazgató ellenőrzi őket előre és a durvákat nem engedi. Ilyen típusú feladat, hogy menj ki a városba, találd meg a legnagyobb kék dolgot és hozd be a suliépületbe, találj egy rendőrt aki hajlandó szirénázva odamenni a suli elé, kapsz cetlin egy nevet és annak a személynek a képét keresd meg a folyosókon lévő tablókon, szóval nálunk ilyesmik vannak, nem beégetősek. Jó, van hogy táncolni meg énekelni kell mindenki előtt, de önkéntes jelentkezés alapján, szóval aki nem akar annak nem kell. :)

És pluszban minden osztálynak elő kell adnia egy műsort, ez általában vicces, táncos, ugrabugra.

A másik esemény komolyabb, ez tényleg bálhoz hasonló, táncokat adunk elő (első félévben van az órarendben táncóra), keringőt, salsát, tango... szépen kiöltözve, fiúknak öltöny, lányoknak estélyi, koktélruha...

2010. aug. 12. 23:20
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. aug. 13. 01:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Húú,már én is izgulok!:D

Szurkolok neked!

Amúgy ahova én megyek,ott is feladatok szoktak lenni,aztán fogadalom..és szevasz:D

2010. aug. 13. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!