Mit lehet tanúlni gimnáziumban és középiskolában?
Mindkettőbe jártam, annyi különbséget éreztem, hogy szakgimnáziumban az ilyen néha tanulok néha nem tanulok fajták kiestek mert keményebbek a követelmények.
Igen, én is azért buktam ki onnan mert nem engedhettem meg magamnak, hogy minden nap orrvérzésig tanuljak. A stréberek meg a 140es iq val rendelkező tanulók sulija a szakgimi.
A rendes gimiben pedig a hülye is összeszed egy érettségit.
Ennyi a különbség.
@5 ????:DD
Te miről beszélsz? Pont, hogy a szakgimnáziumokban alacsonyabbak lényegesen a követelmények, és pont, hogy leggyakrabban a rosszabb tanulók járnak oda. A gimnáziumuk általánosabb tudást adnak, s összességében is többet-viszont szakmát nem. Aki még nem tudja, mivel akar foglalkozni a jövőben, vagy kifejezetten egyetemet akar végezni, annak való a gimi. Itt általában jobban fel is készítenek az érettségire, többet is kell tanulni(persze vannak kivételek). Természetesen lehet szakgimnáziumból is egyetemre menni, és sima gimit végzett is szerezhet még szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!