Osztályozó után be kell járni az adott órára?
Nemsokára fogok osztályozózni előrehozott érettségi miatt, és a suliban még nem volt időm megkérdezni.
Ti mit tudtok?
Nem tudom van-e erre bármi törvény, jogszabály, stb., de a logikus az lenne, amit #1 írt.
#2: jófej igazgató lehetett...
Amúgy miért kellett lepontozni azokat akik írták, hogy be kellett menniük órára? Minden iskolának más és más szabályai lehetnek. Így azért, mert valakinek nem tetszik a válasz nem azt jelenti, hogy nem hasznos.
#3 Az igazgató szereti a rendet és a fegyelmet, de legalább tanulni nem kellett az órán. Normális viselkedést elvárták mint mindig, de közben bármi mást is csinálhattunk.(pl telefonozás, más tanórai házifeladatok)
A németet csináltam így.
11-ben ülhettem az órán, vagy az iskola könyvtárában. Az előbbit választottam.
Végzősként a 2. illetve az utolsó órák voltak, akkor már nem voltam bent, főleg, hogy a 2. óra előtt fakultáció volt, nem arra jártam, így azon a két napon a 3. órákkal kezdtem a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!