Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valaki bukott már ki /hagyta...

Valaki bukott már ki /hagyta ott a tanári szakrol/szakot?

Figyelt kérdés
De ha van itt olyan, aki más szakot hagyott ott, nyugodtan leirhatja, és azt is, hogy miért
2020. szept. 11. 14:10
 1/3 anonim válasza:
Jaja, csak röviden: Kémia tanárt kezdtem el, de kibuktam 2. félévben. Majd egy év technikusi után visszamentem már vegyészre, azt meg simán el is végeztem. Nálad mi a helyzet?
2020. szept. 11. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Otthagytam a tanárit, úgy három éve. Nagyon szeretek tanítani a gyerekekkel is jól kijövök. Mégis miután pedagógia gyakorlaton a tanár utolsónak hagyott és nem annyira diszkréten félrehívott mindent megváltoztatott. Túl progresszívnek nevezett (Waldorf módszer) és emiatt pedagógusnak is alkalmatlannak minősített. Belengette, hogy a jövőben ezért áthelyezhetnek egy másik egyetemre. Érthető módon megijedtem, egy hétre rá kiíratkoztam.

24/N

2020. szept. 12. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, jelen. Földrajz-magyar tanárit hagytam ott 1.5 után, gyűlöltem minden percét, 3. félévben már vagy 4 tárgyat buktam, majd elmentem dolgozni, s kitaláltam, hogy én járműmérnök szeretnék lenni. Felkészültem rá, hogy húzós lesz, húzósabb is volt, ha nem is sokkal, mint a tanári, de ott mégse éreztem olyan letargiában magam, mint tanárin. Voltak vele terveim, s az átlendített minden holtponton. A tanárival meg nyomoroghattam volna kb. A tanárihoz amúgy is kell egyfajta elhivatottság, ami nem áll meg 100%-nál. Oda legalább 200%-os elkötelezettség kell.
jan. 9. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!