Érdemes természetvédelmi mérnöknek menni?
Nagyon kevesen jelentkeznek, én nekem a harmadik helyen volt megjelölve.
Igaz mesterszakon, a felvételin nagyon rendesek, kedvesek voltak. Ha oda vesznek is fel nem bántam volna meg.
DE mék de növényorvosin folytattam. Imádom az egyetemet tényleg jó
Természetvédelmi mérnöknek tanulok , az amit a felvi ír hogy mi lehet a melód utána az kb semmit sem ér mert szinte bárhol elhelyezkedhetsz... az állatkerttől kezdve , nemzeti park , magán vállalkozás , önkormányzati hatóság ... nagyon sok a lehetőség , viszont én Sopront ajánlom, nyilván nem tudom milyen máshol a tanítás , itt a növénytan nagyon komoly de tanulható.
Plusz itt a Selmeci hagyományok ( keress rá , de ezt meg kell élni sokat nem találsz róla ) az egy naggggyon nagyon nagy plusz pont , közösség kovácsolás téren
A fizetés nagyon nagyon tág ebben a szakmában tekintve hogy felvehetnek olyan helyre ahova nem is gondolod hogy a természetvédelmi mérnök alkalmas ( pl ismerősöm Budapest valamelyik kerületében a közterületeken lévő fásszárú növényeket felügyeli , erre se gondolt senki hogy ez lehet egy cél )
Nemzetiparkos természetvédelmi őr ismerősöm 350 ezer felett keres , nyilván bruttóban.
Aki természetvédelemmel akar foglalkozni ne is reménykedjen magas fizetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!