Szerintetek mikor fogják bevezetni újra az online oktatást?
Én egyetemista vagyok és mindegyik tanár mást mond, az egyik azt mondja hogy készüljünk a távoktatásra a másik meg pont az ellenkezőjét hogy marad végig a hagyományos.
Ezek után honnan tudjuk?
Az első válaszolót kérdezném hogy ezt hol hallotta, valamint hogy ez minden városi iskolára vonatkozik-e, mivel én is fehérvári vagyok :D
Nekünk az igazgató annyit mondott hogy ő nem számít online oktatásra, de a franc se tudja két hét múlva mi lesz.
Ötös válaszolónak írom, hogy ma jelentették be, holnaptól online leszünk (egyenlőre csak két osztály, ahol találtak fertőzöttet)
Onnan szedtem az infót, hogy mindenki szart az egészre, az intézkedések csak látszatindézkedések, semmiben sem akadályozzák a vírus terjedését. Statisztikailag lehetetlen volt, hogy egy 800 fős iskolában nincs egyetlen egy tünetmentes beteg sem, és az exponenciális terjedés miatt, várható volt, hogy két héten belül káosz lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!