Az iskolák befognak zárni a vírus miatt megint?
Figyelt kérdés
A második hullám miatt tényleg minden iskolába visszajön az online oktatás? Az esti iskolák is bezárnak? És ha igen mikortól?
Ki mit tud?
2020. szept. 8. 01:06
31/38 anonim válasza:
#30 ki beszélt leállásról? A távoktatásra való átállás nem leállást jelent. Istenem, mennyi értetlen ember van...
32/38 anonim válasza:
Szerinted egy matekot, vagy amit érteni kell , egyedül egy gyengébb képességű gyerek (pl te) hogy érti meg? Még távoktatás alatt nem tanulás volt náluk, hanem csak feladatok visszaküldése, jóformán semmit sem tanultunk.
33/38 anonim válasza:
#31-es vagyok, #32-es ezt a válaszodat ami félig kérdés is, nekem szántad? :D
35/38 anonim válasza:
"Istenem, mennyi értetlen ember van"
Mikor a hülye okoskosik, ez most bebizonyosodott.
36/38 anonim válasza:
#34-es, kedves tőled hogy átmentél személyeskedésbe, hogy úgy gondolod hogy én gyenge képességű vagyok. :D
Gazdasági alapdiplomám van, az összes matekos tárgyam, pl.: kalkulus, gazdmatek ötös lett talán egy lett négyes. Most mesterképzésemet csinálom szintén gazdasági területen.
Te mit csinálsz?
37/38 anonim válasza:
Én virológus vagyok, emellé matematika modellezés alapján segítem a kormányt a koronavírus elemzésében, szóval tisztelettel beszéjjé velem
38/38 anonim válasza:
Én a Nasa-nál dolgozom, és asztrofizikus vagyok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!