Kötelező testnevelés óra, egyetem, betelt a legtöbb helyre a létszám? (EKE)
Most leszek elsőéves. Hogyha a legtöbb helyen betelt a létszám, amire mondjuk még mentem is volna, mint önvédelem, esetleg túrázás, akkor mit lehet tenni? A többi mint olyan kompetitív sportnak tűnik (foci, röpi, kézi, aikido, kendo, tánc(semmiképp),ökölvívás, stb), én meg nem vagyok "élsportoló", sőt semmilyen sportoló sem. A járvány ideje óta kissé elhanyagoltam a sportot, ez igaz, de szeretek futni (a magam tempójában, zenét hallgatva), szeretem a talajtornát (a magam ritmusában, a saját gyakorlataimmal, célirányosan, nem mennyiségre és időre, mint mondjuk gimiben), szeretek csak úgy lemenni a kondiba és ott lenni pár órát délutánonként hogy erősítsek (kisebb súlyokkal, szintén a magam tempójában, zenével), de ilyenre nagyon nem láttam lehetőséget.
Ha vennék egy kondi bérletet, és eljárnék naponta/kétnaponta, azzal kiváltanám a kötelező tesit?
Nem hiszem, hogy ilyesmit engednek. Nem kötelező első éven teljesíteni a tesiket, van még minimum 5 féléved rá. Plusz nem tudom nalatok meddig van tárgyfelvetel, de mindig érdemes a neptunt nézegetni. Tesiket is és mindent is szoktak leadni órarend változás miatt vagy csak azért mert nem tetszik.
Én a DE re jártam, mindig jógát akartam felvenni, egyetlen egyszer sikerült majd másnap változtattak az órarenden és ugyanabba az időpontba került egy szeminárium😅 nálunk egyébként pont van ilyen is amit keresel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!