Egyetemisták, nálatok hogy lesz az oktatás?
Figyelt kérdés
Ahány egyetem annyi féle dolgot hallottam már. Valahol távoktatás egyből, máshol minden jelenléti oktatásban, de nagyjából 0 tájékoztatás ennek feltételeiről.
Nálunk 1. héten mindenki egész nap maszkban mindenhol, 2. héttől felváltva az előadások: évfolyam fele bent, másik élőben máshol. Gyakorlat mindig jelenlétiben.
2020. szept. 6. 22:24
11/18 anonim válasza:
10-es vagyok, amúgy a fertő részre nem vágyok. Ha értelmesebben lenne szervezve, akkor nem is zavarna. Én nem vagyok szerintem számítógépes analfabéta, de azt szeretem, hogy ha valahova belépek egy témában, akkor ott legyen mindenem, onnan mindent elérjek. Nem az, hogy töltsek le egy rakás alkalmazást, meg mindenféle fiókokat csináljak és közben nézegessem meg tartsam számon, hogy hova ki mit küldött/töltött stb. stb.
12/18 anonim válasza:
9#
Igen, most hogy mondod a helyi járatos buszozás még jobb lesz.
Reggelente az 1-es buszon néha nyomni kell testtel befele a népet, mert nem csukódik be az ajtó :D Nem hogy ülőhely nincs, de sok embernek még kapaszkodó se jut.
13/18 anonim válasza:
Nálunk 30 fő felett online, alatta jelenléti. Maszk használata kötelező. Pázmány BTK.
14/18 anonim válasza:
ELTE-ÁJK előadások online, szemináriumok (egyelőre) személyesen, ahol kötelező a maszk és a távolságtartás.
15/18 anonim válasza:
Napról napra a teljesen online oktatás felé haladunk. Először úgy volt, hogy a gyakorlatok rendesen meg lesznek tartva, a szemináriumok és előadások pedig online. Utána már csak néhány gyakorlat lesz megtartva. Aztán első héten online gyakorlatok, utána rendesen. Aztán első két héten online gyakorlatok, utána meglátjuk. Eü. szak, úgyhogy valószínűleg ahogy egyre több covidos beteg lesz a kórházakban, úgy csökken majd az esélye, hogy beengedjenek minket gyakorlatokra (de üres kórházi osztályokon gyakorlatozni amúgy sem lenne értelme).
16/18 anonim válasza:
"Napról napra a teljesen online oktatás felé haladunk"
és még engem trolloztak le amikor azt írtam hogy 2 hetet nem adok az egyetemeknek a jelenléti oktatással....
17/18 A kérdező kommentje:
Most kaptuk az emailt, hogy már az első héten is fele bent, fele online lesz előadáson.
2020. szept. 9. 08:24
18/18 anonim válasza:
Nálunk meg minden hagyományosan van. Debrecen Egyetem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!