Megéri grafikus Okj- t elvégezni?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 21:06
2/2 sevdiablo válasza:
Én ezt a szakot kezdem novemberben és előre tudom, hogy kérdésedre a válasz az hogy NEM.
Azoknak megéri akik gyerekkoruk óta alkotnak, rajzolnak, kreatívkodnak, ismerik az eszközöket is mert már netről autodidakta módon felszedték a tudást és már csak egy papír hiányzik, hogy "hivatalosan" is grafikusok legyenek.
Nos én nem ilyen ember vagyok.
Hogy miért kezdem el mégis? Mert a jelenlegi szakmámhoz (szoftverfejlesző), nagyon jól jönnek kiegészítésképp az alapok a Grafikus OKJ tanfolyamról, ezért már mindegy ha papírt is szerzek róla. Önmagában viszont csak ebből nem tudnék megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!