Melyik nyíregyházi/ debreceni középiskolát ajánlanátok egy 4,5-5-ös tanulónak?
Figyelt kérdés
Hetedik évvégén megvolt a kitűnő remélhetőleg most félévkor is meglesz. Most próbálok nagyon hajtani aztán második félév már nem számít annyira.2020. szept. 6. 10:52
1/5 anonim válasza:
Én a Nyíregy Szent Miklós gimnáziumot ajánlom. Idén lett önálló intézmény. Eddig az ovi és az általános része volt. Jól a tanárok, kevesen vagyunk így mindenkire jut kellő figyelem. Ha olyan helyre akarsz menni ahol figyelnek rád a tanárok akkor én ezt ajánlom.
2/5 anonim válasza:
Nyíregyháza: Krúdy Gyula Gimnázium, Kölcsey Ferenc Gimnázium
Debrecen: Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium, Ady Endre Gimnázium
Én úgy tudom, ezek a legerősebb sulik.
3/5 anonim válasza:
Az csak egy dolog, hogy kitűnő vagy. A központid eredményétől függően tudsz majd jobban választani az iskolák között. Ráadásul az iskolaválasztás előtt jó lenne eldönteni, hogy humán, reál, vagy nyelvi vonalon szeretnél e elindulni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen gimibe szeretnék menni. Nézegettem szakközépeket is pl a Széchenyit (pénzügy-számvitel)
2020. szept. 6. 21:27
5/5 anonim válasza:
Én a Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumot nagyon tudom ajánlani. Csak jó emlékeim vannak onnan, imádtam odajárni. Igaz az a szóbeszéd róla, hogy csak bekerülni nehéz: sok a lyukas óra, több tanár is nagyon laza, ha pl matekos osztályban vagy, nem feltétlenül akarnak biológust faragni belőled. Lehet kifogni pár rossz tanárt, de vannak fantasztikusak.
És hiába elsőre hidegnek tűnnek az emberek, olyan kis családias a légkör. Már azért rögtön aranyosabban bánik mindenki mindenkivel (pl. egy buliban), mert ő is krúdys.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!