Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Teleki Blanka gimnázium...

Teleki Blanka gimnázium vélemények? Budapest.

Figyelt kérdés

2020. szept. 5. 20:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Volt telekis diák vagyok. :) 5 évvel ezelőtt elégedett voltam az oktatás színvonalával. Volt pár hü.ye tanár, de ők el is mentek. A legtöbb tanár jól tanított. A mi osztályunkból mindenkit felvették egyetemre. Lett belőlünk mérnök, pszichológus, újságíró, gyógytornász, tanár, és még sok más.
2020. szept. 6. 00:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2020. szept. 7. 07:16
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Sziaa!

Most telekis vagyok 10es es imadom jo a tarsasag helyes sracok is akadnak, ha egy vidam es elfogado tarsasagra vagysz szerintem jelentkezz ide mindenkepp😌

2020. szept. 15. 20:08
 4/13 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm szépen.

Hány ponttal vettek fel? És melyik szakon vagy?

2020. szept. 16. 12:43
 5/13 anonim válasza:
Ne menj a Telekibe! Mióta új igazgató lett teljesen lezüllödt. Vannak jó tanárok is, de a többség nem tanít semmit. Ennnél még a Szinyei is jobb. A közösség meg borzalmasan klikkesedő. Az épületről és az infrastruktúráról ne is beszéljek. Net sincsen ott.
2020. szept. 19. 20:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2020. szept. 20. 09:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Omm a masodik valaszolo vagyok. Engem 170 ponttal vettek fel de van akit 140nel konnyu potfelvetelivel bekerulni. Meg mostmar van olyan lehetoseg hogy ha van egy bizonyos pontod meguszod a szobelit. En matek tagozatos nyekes vagyok. A harmadiknak meg annyit uzenek hogy a szinyeivel ossze sem hasonlithato a teleki
2020. szept. 20. 09:32
 8/13 anonim válasza:

7#

" a szinyeivel ossze sem hasonlithato a teleki" xD

Mind2 ugyanolyan alsó középkategóriás gimnázium. Igaz, hogy vannak a Telekiben az iskolához képest jobb képességű tanárok, de a nyelveoktatás akkor is síralmas. Ha nem fogod ki azt az 1-2 jó nyelvtanárt esélyed se lesz a nyelvvizsgára magántanár nélkül (nyelvi előkészítősként se).

2020. szept. 20. 10:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. szept. 21. 09:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Uristen fogd mar vissza magad. Nullarol kezdtem az angolt es mar van nyelvvizsgam xdd.
2020. szept. 21. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!