Meddig lesz Magyarországon iskola?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert már hallottam olyat, hogy csak az első két hét lesz megtartva, meg olyat is hogy októberig.2020. szept. 5. 17:59
33/49 anonim válasza:
Ezek csak a mai hírek egy része. :D Haladunk haladunk ... Nincs semmi értelme az oktatásnak így. Kívétel, ha nem szándédkosan akarnak minket betegíteni.
34/49 anonim válasza:
Nos, Magyarországon van 2700 oktatási nevelési intézmény (ovitól a középiskolán át az egyetemekig) és ebből eddig tizenpár került zárás /korlát alá.
És van 2700.
Ez eddig lepkefing.
36/49 anonim válasza:
kivárom de ahogy 1 hete azt mondtam csak idő kérdése a teljes sulizár, most azt mondom 100%ban kizárható a teljes sulizár.
37/49 anonim válasza:
Én megértem hogy általános és középiskolák nem zárnak be, de az egyetemek?
Egész nap maszkban kell ülni, rohadt zavaró és semmi értelmét nem látom, igazából védeni sem véd eléggé. A tömegközlekedésről ne is beszéljünk, hely sincs a buszokon, mindenki egymás hegyén hátán..
38/49 anonim válasza:
Hát igen. Középiskolába ott vannak max 30-an ugyanaz az osztály és mással nem is igen érintkezel .. Osztályszinten tudják vinni a karantént, ha olyan van. Na de Egyetemen, amikor beülsz 300 fős előadásra?! Meg a többi előadás? többi gyakorlat? Mindig más és más emberek vesznek körül, plusz hogyha még hetente buszozol, vonatkozol, esetleg még kolis vagy. Ez kész rémálom amúgy, még kontakt kutatást sem tudnak csinálni így.
39/49 anonim válasza:
" és mással nem is igen érintkezel .. "
ááááá senkivel. csak szünetben kb az egész iskolával. Vagy szerinted a diákok megállnak az osztályterem ajtajában? fenét. Mindenki mindenkivel smúzol.
40/49 anonim válasza:
Középiskolába megoldható az, hogy mindig ugyanabba a terembe legyél és csak a tanár menjen.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!