Milyen a Madách Imre Gimnáziumban (Budapest) a szóbeli ?
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.osztályos, kitünő voltam világ életemben, németet tanulok 4 éve, lehet még egy kicsit korai, de az érdekelne elsősorban milyen volt az elmúlt években a német és a magyar szóbeli, milyenek voltak a tanárok stb, de bármilyen Madách-al kapcsolatos véleményt/infot szívesen meghallgatok. Nem tudni még, most a koronavírus miatt hogy alakul a felvételi, egy biztos, hogy nem lesz iskola látogatás, így az itt és családban lévő tapasztalatokból kell építkeznem.
Köszönöm szépen előre is mindenki válaszát. :)
Ui:Ha lehet az évszámot is írjátok oda, hogy mikori a tapasztalatotok, köszi. :)
2020. szept. 4. 20:15
11/13 anonim válasza:
#10 es Te most milyen célból próbálod felhúzni a Madachot? Minden Madachos kérdéshez Odakommentleled a pozitív dolgaid. Netán ott dolgozó vagy talpnyaló Madachos tanuló vagy?;)
12/13 anonim válasza:
Najo #11 ez nagyon vicces volt 😂mekkora beszolas #2es voltam
13/13 anonim válasza:
Vagyis bocsi az #1es csak azt hittem masodik kommentelo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!