Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek van esélyem...

Szerintetek van esélyem nyelvvizsgázni?

Figyelt kérdés

Idén lettem 9. osztályos,és egy gyengébb angol csoportban járok.

Attól félek (mert ezt hallottam) ,hogy előről kezdik ilyenkor és visszamennek a színekre,számokra (óvodás szint) és én már fordítgatnék mondatokat,meg tanulnék az én szintemben viszont attól félek,h előről kezdjük.

Szeretném év végére letenni a középfokut,viszont félek,h nem fog sikerülni e miatt.

Álatalánosba sem volt vmi jó tanárom,önszorgalomból tanultam itthon.

Szerintetek van esélyem?

Hogy néz ki egyébként egy ilyen középfoku vizsga,miket kérdeznek?

#nyelvvizsga #angol #e esély vagy felejtsem el
2020. szept. 3. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Szerintem nagyon korai lenne kilencedikben megcsinálnod a nyelvvizsgát, de ha nagyon szeretnéd, mindenképp keress fel egy magántanárt!

Én tizenegyedikben csináltam, világéletemben haladó csoportba jártam, szín ötös voltam, de így is kellett fél évig a tanár, lehet nálad több időt venne igénybe, mint fél év.

A helyedben egy-két évet minimum várnék a nyelvvizsgával.

A nyelvvizsgának két része van, egy írásbeli és egy szóbeli, írásbelin válaszlehetőséges feladatok és levélírás van, szóbelin pedig hallásértés és beszélgetés.

És igen, tény, hogy visszább mentünk az anyagban kilencedikben, de nem ilyen brutál szinten, csak a nyelvtani résznél kezdtük a nulláról, bár kezdő szinten lehet máshogy működnek a dolgok...

2020. szept. 3. 18:52
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Hány éves vagy? A nyelvvizsga korhataros műfaj.
2020. szept. 3. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem 9. Ben tervezem hanem akkor,amikor elvégzem a sulit,szóval kb 4-5 év
2020. szept. 3. 21:06
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Mi egész gimiben annyit tanultunk, hogy inges alak. Nem viccelek. Magamtól kezdtem el tanulni, neked is ezt javaslom.
2020. szept. 3. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nem 9. Ben tervezem hanem... kb 4-5 év"

4-5 év alatt bármire van esélyed, még arra is, hogy elérd a regisztrációhoz szükséges korhatart, bár egyelőre úgy tűnik, hogy az olvasottszoveg-ertesed átlagon aluli - vagy pedig az erkölcsi érzéked, és az utóbbi esetben lehet, hogy inkább az ecserin próbálkozol majd, ott meg csak a pénz számít, nincs miért izgulni...

2020. szept. 4. 06:50
 6/9 anonim ***** válasza:
38%

Szintfelmérés volt? Ez alapján tettek a könnyebb csoportba? Mert akkor ennek oka volt.

Osztálya válogatja, hogy milyen gyorsan lehet haladni. Van olyan közösség aki nem áll ellen, akar tudni angolul, és lejet vele hasítani. Ha gimi, és érettségire kell felkészítenie, akkor megvan minden lehetőség, ez már aligha a tanáron múlik.

Ha a csoport lassan halad, például kérdezd meg, hogy kaphatsz-e korrepetálást "tehetséggondozás" címén. Vagy ha lehet, néha ülj be magasabb évfolyamok óráira is.

2020. szept. 4. 06:54
 7/9 A kérdező kommentje:

#6 igen, szintfelmérő tesztet írtunk

#5 nem értem,hogy mi bajod van azzal,hogy 18 alatt vagyok stb

Neked nem mindegy ? :)

2020. szept. 4. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj, hanem azzal, hogy 16 alatt vagy. Neked nem mindegy.
2020. szept. 4. 17:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Ugyan...

Regisztráció nélkül is tudok böngészni..

Ha meg regisztálok akkor tudok hozzászólni a kérdésekhez és ennyi.

Nem értem,hogy miért lenne baj :)

Milyen "káros" hatásai vannak például? :)

2020. szept. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!