Csak én nem értek egyet az SZFE hallgatók lázadásával?
Esküszöm kíváncsi vagyok a véleményetekre,hogy ti erről az ügyről mit gondoltok. Bevallom kicsit személyes ügy is,mert szerettem volna ilyen egyetemre jelentkezni,csak későn gondoltam meg,énekelni-hangszeren játszani nem tudok,ezért bukott mutatvány lett volna:D.
Most 2-3 napja ez megy,hogy lezárják a suli épületét deszkákkal,meg írók is kiállnak emellett a lázadás mellett,ahelyett,hogy azt mondanák,hogy a hallgatok menjenek tanulni,mert a vizsgák nem lesznek később gondolom én. Egy egyetemre nem azért megy az ember,hogy fejlődjön,tanuljon? Lassan kezdés lenne,és az első éveseket sajnálom,akik szintén megtettek mindent h bekerüljenek,erre szó szerint be sem tudnak menni xdd Szerintem,aki tanulni jár oda,az be is megy (már ha be tud) amikor kell,és az alkalmas is rá,aki lázadni,mert ezt imádja,az kint marad. Pl egy színésznek mennyi mindenhez kell majd alkalmazkodnia egy komolyabb munkánál,vagy egy rendezőnek..itt kb olyan mintha majd munkánál is hiszti lenne azért,mert épp vizet vittek neki Fanta helyett.
Komolyan hálát adnék,hogy bekerültem,erre ezt csinálják,mikor valószínű változás nem lesz.
9-es, 10-es Akkor ezek szerint a magyar liberálisok/diákok olyan erősek, hogy maguk mellé állítják Ian McKellen-t, Sigourney Weaver-t, Cuba Gooding Junior-t, John Lithgow-t, és Cate Blanchett, Eddie Redmayne, Helen Mirren, Pawel Pawlikowski, Eva Green is őket támogatja...Nem beszélve a AFI-ről, az operatőrök nemzetközi céhéről, a forgatókönyvírók nemzetközi szervezetéről...
A migráns Vidnyánszkitól már szabadulnának sokan a fideszben is, de nem tudják meglépni, mert az beismerés lenne. Lényegében most tátott szájjal futnak a fszerdőben!
6
ezen most hangosan felnevettem...
Teljesen egyetértek.
A tanárok hisztiznek hogy egyetemen lehet elfog tűnni a liberális befolyásuk. Csak az a baj, hogy akik náluk tanulnak, diákok azoknak már liberális értékeket adtak át.
Ha én megyek egyetemre és ekkora balhé lesz, mert Fideszes lett az igazgató hát az nekem lenne szégyen! Arról ne is beszéljünk hogy a tanárok milyen linkek, egyébként. Mert sosem lázadással kéne elérni dolgokat hanem mint belsős tanárok az iskolában változtatni egy két dolgon.
Sajnos a Színművészeti tele van libernyákokal. Az meg hogy ők tanulni akarnak... de lázonganak az önelentmondás csúcsa. Hagyják ott az egyetemet ha nem tetszik nekik. Csak ahogyan az Index igazgatója is Fideszes lett úgy ez a balhé, ahogyan az is, elfog tűnni a semmiben mert nem érnek semmit
Teljesen oké, hogy nem értesz egyet.Normális ember kiakad ezen az SZFE ügyön. Ha mi ezt tennénk, már kib.sztak volna az egyetemről. Pedig nálunk is van modellváltás, új rektor, vezetőség...stb.
Elég kemény lenne ha a diákok mondhatnák meg ki lehet egyetemi dolgozó vagy ki irányítsa az intézményt. Jó, hogy nem már a jegyeiket akarják maguknak meghatározni!
De megszívják mert a sok tünti miatt nem kapják meg a félévüket. :D
Amúgy elhiszitek, hogy ez csak azért van mert egy jobboldali, konzervatív került az SZFE élére? Ha egy DK-s, gyurcsányista komcsi lenne, akkor nem lenne semmi gond. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!