Egyetemisták! Mit gondoltok, mi lesz az oktatással ebben a félévben?
Sziasztok!
Tudtok ti már valami biztosat erről? Nagy bennem a bizonytalanság, főleg vidékiként elég rossz így a helyzet, mert az sem mindegy most kell-e az albi, vagy mondjam fel inkább stb.
Nálunk eddigi terv szerint félig meddig online menne ki a félév, de kezdek kételkedni elindítják-e így rendesen.
Ma rekordot döntött a fertőzések száma és főleg fiatalok között terjed. Nem értem ha ezelőtt fele ennyi fertőzöttel lezártak mindent, most mi van..
Valaki írta a közlekedést is, na igen. Csak mire felutazom én vidékről, 3 óra buszozás.
Most az lesz a legjobb, hogy Pesten belül vannak a legdurvább emelkedések. Minden vidéki bejön, elhordja az ország összes sarkába kb ha hazamegy. Tényleg nem értem a mostani logikát.
Nálunk 1 héttel eltolták a kezdést (holnap kezdtünk volna).
Mostani állás szerint 1. héten mindenki maszkban mindenhol (ami azért elég durva lesz 8tól 18ig :/ ). 2. héttől évfolyam egyik felének be kell menni előadásra, másik felének online kell nézni. Gyakorlat mindenkinek mindig jelenlétiként.
Ezen kívül semmilyen infót nem kaptunk :/ Máskor hetekkel hamarabb zaklatnak minket a tanszékek azzal, hogy mit is kell majd az adott tárgyból csinálni abban a félévben, most semmi :( azért jó lenne már tudni, mire számíthatunk oktatás terén
#15 az még hagyján.
Mi is kaptunk üzenetet, hogy 14-én kezdünk, bemondták mindenhol rádióban, tv-ben is bent volt a suliról a hír ma este. Tegnap kaptuk mi a hírt.
Ma estére meg megírták, hogy ja nem bocs mégse, inkább elkezdjük holnap a hibrid terv szerint.. Nem értem ennek így mi értelme van.
Bge (:
Most küldtek ki levelet elnézésért, mert hogy nem hozhatták meg ezt a döntést, mivel a minisztérium nem hagyta nekik jóvá.
De úgyis távoktatás lesz a vége így is. Ma újabb rekord fertőzés volt és még csak most indul az egyetemeken a "buli".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!