Ha esetleg bezárják az iskolákat de a munkahelyeken nem rendelnek el otthoni munkavégzést hova fogjuk tenni a gyerekkeket? Nálunk nagyi sincs meg nem is a legjobb ötlet a nagyszülöket bevonni most. Munkahelyre nem mindenki viheti be a gyereket.
Figyelt kérdés
Szabadságunk már csak pár nap maradt az semmire nem elég. Mások mit fognak csinálni?2020. szept. 1. 21:21
11/36 A kérdező kommentje:
Mi 8-16.30ig dolgozunk mindketten. Hétfőtől Péntekig. A kicsit még az oviban is olyan rossz otthagyni a nagy most kezdte a sulit. A páromnak sincs már szabija. Max 6 napot tudunk megoldani felváltva.
2020. szept. 2. 09:03
12/36 anonim válasza:
Akkor pedig csak a bébiszitter marad.
13/36 A kérdező kommentje:
Heti 5 napra annyi mint a fizetésem. Nem tudjuk kifizetni. Egyébként meg még sosem vigyázott rájuk idegen, szóval nem is tudom, hogy bírnák.
2020. szept. 2. 11:10
14/36 anonim válasza:
Érdemes lenne környékbeli munkanélküli ismerősöket "toborozni", akik talán olcsóbban is vállalnának akár több, 2-3 gyereket is, jelképes összegért. Csak felügyelni kellene, hiszen elvileg napközben megy az online oktatás.
Nem tudom, mennyire használható ötlet, és biztos kell hozzá szervezés/szervező is.
Sok a munkanélküli. :-( Persze nem ilyen egyszerű, tudom. Nem mindenkire merném rábízni a gyerekemet.
15/36 anonim válasza:
Ugyelet mindenkeppen lesz,eddig is volt.nem?
16/36 anonim válasza:
Sulikban biztosan lesz ügyeleti ellátás azoknak, akik nem tudják a gyerek felvigyázását megoldani, nálunk az előző covid alatt is volt. Bárki vihette a gyereket, csak előtte írni kellett egy e-mailt, hogy számítsanak a plusz egy főre.
Nálatok nem volt ügyelet?
17/36 anonim válasza:
Ügyeletben is tanulnak, haladnak az anyaggal? Mindenkinek lesz napközben gép és net ott helyben? Vagy ők nem vesznek részt az online órán?
18/36 anonim válasza:
Nálunk nincs ügyelet, a szomszéd városban van, (20km).
19/36 anonim válasza:
Ugyelet alatt csak felugyelet van,nincs tanitas,azt utana otthon kell. Ez eleg szar mondjuk.
20/36 A kérdező kommentje:
Nálunk nem volt a kijárási alatt felügyelet. Szerencsére HOban voltunk. De most erről szó sincs egyelőre. Nyáron volt felügyelet az oviban. De már kétfelé járnak szóval így nehezebb lesz. A tanulást sem tudom hogy mehetett eddig. De szerencsére a fiam már tud olvasni meg számolni is elég jól. A házunkban van egy néni aki nagyon szereti őket és gyakran hozta el az oviból a gyerekeket. De sajnos a vírus nagy számai miatt mondta, hogy már nem meri vállalni és sokan vannak így. :(
2020. szept. 2. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!