Ha megbuksz államvizsgán utána mi történik?
Figyelt kérdés
A szakdolgozatot is újra kell írni és megvédeni, vagy csak a tételhúzást kell megismételni a következő alkalommal?2020. aug. 27. 23:50
1/7 anonim válasza:
Felébredsz a rémálmodból.. A valóságban szinte lehetetlen államvizsgán megbukni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem igaz, hogy szinte lehetetlen megbukni záróvizsgán. Én jogász szakon végeztem idén, szép számmal buktak az évfolyamtársaim.
Ilyenkor megpróbálod következő alkalommal kérdező. Szakdogát nem kell újra írni.
4/7 Vodafonelive válasza:
En sajnos ismerek 1 embert szemelyesen aki gepesz bsc-n atment kettesekkel a tetelhuzasokon es a szakdolgozatan meg megbuktattak. Amikor ujra akarta volna irni a szakdogajat akkor meg szemetkedtek vele a tanarok es nem adhatta le, hogy ujra allamvizsgazzon. A tanarok azt javasoltak neki, hogy fevetelizzen ujra es kezdjen egy masik szakiranyon. Na ez a feregseg es en pl sajnalom a sracot, mert a letesitmeny msc-t ott csinaltam es tenyleg kritikan aluli a tanari garda, ugyhogy tudom mirol beszel.
5/7 anonim válasza:
Én nem tanultam semmit se az első államvizsgámra (fizikus vagyok) és megbuktattak teljesen jogosan. Fél év múlva a második államvizsgámra már tanultam és ötöst kaptam.
6/7 anonim válasza:
Nálunk ketten is megbuktak (matekszak) idén. Van ahol tényleg csak inkább formaság a zv van ahol meg egy eléggé komoly dolog. Neked kell tudni hogy a szakod milyen. A zv és a szakdoga amúgy két külön dolog, persze a védés általában együtt van a zv-el de az semmit nem jelent:D Írhatsz ötös szakdogát és mégis megbuksz a zv-n.
7/7 anonim válasza:
Én megbuktam júniusban, pedig hónapokat tanultam rá. Pótvizsgán átmentem a héten. A védés külön van, nem kell újra írnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!