Siófoki Perczel Mór gimnázium vélemény?
Kérlek aki tud , letudna írni róla pár dolgot?😅 Sajnos ez az egy gimi van a környéken szóval nincs más választásom, de azért érdekel. Kollégiumba meg nem szeretnék menni
Az igaz, hogy nagy túljelentkezés van , ezért nehéz bekerülni? Kb hány pontos felvételit kéne írni , ha 4.5 átlagja van valakinek?
4-5ös tanuló vagyok, földrajzból, fizikából , földrajzból 4-es
Általánosra szeretnék menni
Kaposváron én is gondolkoztam, de mindennap nehéz lenne bejárni :/ (Nagyberenyben lakok, innen Siófokra vannak buszok inkább )
Egyébként te hova jársz, ha szabad kérdeznem 😅
#12-es vagyok, bocsi, hogy csak most válaszolok, viszont az utóbbi napokban nem igazán volt lehetőségem használni az oldalt.
Nagyberkiből valóban nehéz lenne bejárnod, ezt aláírom, viszont elmondanád (ha nem itt, akkor privátban), hogy miért ódzkodsz ennyire a kollégiumtól? Jómagam is kolis vagyok a Klebiben, ha érdekel bármi vagy van kérdésed ezzel kapcsolatban, nyugodtan keress meg privátban. :)
Egyébként a Táncsicsba járok, ha a sulival kapcsolatban szeretnél érdeklődni, állok rendelkezésedre. :D
Nem Nagyberkiben élek, hanem Nagyberényben.😅 Nem hiszem hogy hallottál róla, Som után van
Igazából a kolitól azért félnék, mert mi van ha nem jönnék ki a szobatársammal, meg félek hogy tanulni se tudnék.
Nekem van egy olyan hülye szokásom, hogy csak full néma csendben tudok tanulni (de akkor viszonylag gyorsan)
Jaj, ez a fránya autocorrect... Bocsánat, nem néztem át alaposan, mielőtt elküldtem volna. Amúgy hallottam Nagyberényről, tabi vagyok. :DD
A kollégium valóban nem a zárkózottabb, introvertált embereknek lett kitalálva, azonban meg lehet szokni. Ha nem vagy a végletekig aszociális, aki puffogva gubbaszt a szobájában és minden emberre úgy tekint, mint a véres rongyra, könnyen megtalálod a magad társaságát. :D Tapasztalatból beszélek, én is introvertált vagyok.
A tanulás viszont más tészta, az első félévben sajnos kötelező a szilencium, de ha jó fej a csop.vezető, megengedi, hogy a szobádban tanulj és ha jó eredményeket produkálsz (4,5-ös átlagot minimum), többet a szilencium közelébe sem kell menned. Egyébként, ha "tanulós" középiskolába jelentkezel, a szobatársaknak sem lesz kedvük folyton cseverészni, így echte csak annyit kell elviselned, hogy veled egy légtérben van még három ember, aki full kussban van. De ha ez téged zavar, akkor van lehetőség elvonulni a könyvtárba és az aulába is (ami szilencium idején igencsak csendes).
9-es vagyok.
Ott élnek a rokonaim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!