Valaki tud tippeket adni felvételire?
Elég ha megcsinálja matekból az előző éviket, ami meg nem megy azokat kidolgozza megtanulja. Pár hónap alatt fel lehet készülni rá.
a magyarhoz sajnos nem értek :)
Én is ebben a tanévben fogok felvételizni. Szerintem a magyar az nevetségesen könnyű, a feladatsorok amiket eddig kitöltöttem mindig 45 pont felett lettek. A matek az már kevésbé. Ugyan emelt matekos vagyok, nagyon nehéznek találom az eddigi feladatlapokat. Minden esetre mindig időre próbálja megcsinálni az ilyen feladatlapokat, a magyarnál a szövegértésre minimum 10 percet hagyjon és a fogalmazásra 15-öt. Érdemes szerintem előkeresni a régi füzeteket és átnézni. Sok sikert húgodnak:)
(U.i.: ha jól emlékszem a koronára és az online oktatásra tekintettel könnyíteni fognak kicsit a felvételin, de ettől függetlenül tanuljon ezerrel)
Szia!
Van egy blog, Mindent a felvételiről a címe, itt van egy cikk (Már csak két hónap; hogyan készüljünk az írásbelire), szerintem érdemes lenne elolvasnod. Tavaly novemberi írás, de persze most is aktuális.
Szerintem ha fölkészül, akkor magabiztosságot szerez, és kevésbé fog izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!