Miért nem indítanak államilag támogatott felsőoktatási szakképzést?
Sziasztok!
Nem találtam olyan főiskolát ahol indítanának foszk-os képzést támogatott formában.
Nemhogy az általam preferált szakon, de egyiken sem. Mindenhol csak önköltségest indítanak. Budapesten
Informatika vagy műszaki képzés érdekelne levelező vagy távoktatási formában. Van esély, hogy indul ilyen?
Előző években indult ilyen?
Köszi a segítő válaszokat előre is.
Nem tudom, hol tájékozódttál, de én államilag támogatott formában jártam a FOKSZ-ot. Az alacsony pont határok miatt szinte mindenki bekerül államilag támogatottra, csak kevesen fizetnek érte.
Be tudod likelni, hol olvastad?
Az már más, értem. Februárban nem jelöltél meg egy Foksz-ot se, arra az esetre, ha nem kerülsz be Ba-ra, Bsc-re, ezek szerint?
Ha nincs államilag támogatott hely pótfelvételin, akkor nincs és ha nem akarsz ezért fizetni (nem érdemes), akkor várd meg a következő, 2021-es őszi kezdést (csak ne felejts el februárban jelentkezni).
Köszönöm a válaszokat.
Nem jelöltem meg mást, hirtelen felindulásból jött az ötlet hogy továbbtanulok.
Nincs emelt érettségim, és munka mellett nem is tudnék emeltezni, felnött fejjel.
Érdekelne még, hogy mérnökinformatikus hálózati informatika szakon mennyire erős a matek, valamint a programozás.
Illetve Budapesten mely iskolát ajánljátok?
Levelező vagy távoktatás esetén heti/havi szinten mennyit kell bejárni, illetve ez lehet e hétvége.
(Munka miat)
Köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!