Mi most a hivatalos törikönyvsorozat a gimikben?
Bocs, ha hülyeségnek tűnik a kérdés, de az én időmben többféle sorozat élt, ezért adott a kérdés.
Még nem döntöttem el teljesen, hogy belevágok-e, de ha igen,jövőre szeretnék történelmet tanulni. Mivel már van egy más szakos diplomám, nem kell sem emeltszintűzni, meg ahogy a honlapon nézem, nem írásbeli lesz, hanem belekérdeznek a különböző történelemi korszakokba. Szeretnék a teljesen hivatalos változatból felkészülni, ezért kérdezlek titeket:
Azt a könyvet használjátok, aminek az elején:
9.-ben (ha jól találtam ki) felül Nagy Sándor feje, alul/középen meg Szent István lovas szobra van?
10.-ben a Petőfi szobor?
11-ben a berobbant Lánc-híd és alul a Deák-szobor?
12-ben pedig ilyen felkelés-szerű képek a 20. századból (prágai tavasz) és alul (fel nem ismerem), de talán Teleki szobra?
Köszi, ha válaszolsz, kedves középsulis!
Első: :D
Második válaszoló, köszi! Ugye gimnazista vagy? Szóval, ezekből a könyvekből emeltszintűztek is akár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!